Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 11 да 20 з 30

Тэма: Google Email Увага: Googlebot выявіў надзвычай вялікая колькасць URL-адрасоў на вашым сайце

Рэжым Прагляду

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Адзінае, што было адключана было італьянскай мове (я ўключыў яго), паколькі ён з'яўляецца роднай мовай форумах я не думаю, што гэта мела значэнне ў любым выпадку я быў добрым, паколькі год таму, так што Што цяпер?

Вось прыклад (ваш сайт) аб тым, што я маю на ўвазе, калі кажу эфектыўнай індэксавацца паведамленняў.

Перад vBET (эфектыўны форум індэксавацца статыстыка):

Пасля vBET (не эфектыўным форумам індэксавацца статыстыка):

Тое, што я спрабую сказаць, што 52x мову пераведзены паведамленні цяпер разглядаюцца дублікат паведамленні ад Google. Электронная пошта кажа сама за сябе

У маіх уласных слоў, калі я кажу бот атакі я маю на ўвазе, калі ў вас 300 Google робатаў моцна сканіраванне вашага сайта ў той жа час ёсць і адрыньвання на паласу прапускання, памяці і працэсара і выклікаючы форум кіёскаў. І яны яго напісалі ў сваім лісце ніжэй, у больш прафесійным узроўні, але сэнс той жа.

Афіцыйны электроннай пошты Google:
    Робат Google сутыкнуўся з праблемамі пры сканаванні вашага сайта http://mysite.com/.
    Googlebot сустракаецца вельмі вялікая колькасць спасылак на ваш сайт. Гэта можа ўказваць на праблемы з URL структуры вашага сайта. Googlebot можа быць залішне сканаванні вялікага ліку розных URL-адрасоў, якія паказваюць на ідэнтычных або падобных па змесце, ці паўзе часткі вашага сайта, якія не прызначаныя для сканавання на Google. У выніку робат Google можа спажываць значна больш рэсурсаў, чым неабходна, ці можа быць не ў стане цалкам індэксаваць ўсе змесціва вашага сайта.

Вы чыталі тое, што каманда Google падтрымку напісаў мне? -> У агульным, гэта паведамленне з'яўляецца, калі мы выяўляем, адносна вялікая колькасць URL-адрасоў для вашага сайта.

Вы напісалі ўсё і нічога, таму што я не разумею ваш англійская мова, дайце мне выправіць у простых крокаў да т.п.;
    1. Зрабіце гэта
    2. Зрабіце гэта
    3. І гэта
    і г.д.

З павагай
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 17-01-11 у 22:44.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •