Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 3 з 3 FirstПершы 123
Вынікі 21 да 30 з 30

Тэма: Google Email Увага: Googlebot выявіў надзвычай вялікая колькасць URL-адрасоў на вашым сайце

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад mario06 View Post
    Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Я выкарыстоўваю версію 3.6.12, вы павінны ведаць гэта, так як я заплаціў за дадатковую плату, каб гэта зарабіла (зрабіць яго сумяшчальным) з архіву праблему так, калі гэта архіў Thats прычынай гэтага тое, што гэта (не ў крыўду) твая віна з Вы зрабілі гэта. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    У нас ёсць шмат карыстальнікаў. Мы ведаем, што мы ўключылі ў рэальных патокаў. Дзякуй, што даяце VBulletin версіі

Аб праблеме. Вы паведамілі, што інтэграцыя можа быць немагчыма, бо як ваша версія не падтрымліваецца, і вы вырашылі пайсці на гэта ў любым выпадку. Выпраўленая памылка ў архіве, які вы на баку форуму. Вы таксама была паінфармаваная ў лічку з гэтай нагоды.
    Такім чынам, вы былі дасведчаныя аб не працуе архіў пад-форумы па вашай не падтрымлівае старую версію VBulletin, з самага пачатку. Вы таксама сказалі, што таму, што гэта памылка VBulletin вам варта звярнуцца VBulletin каманда для яе вырашэння.
    Акрамя таго, як я бачу ў вельмі патоку вы павінны быць звернутыя на вас адмовіўся нашай будучай падтрымкі. Але, вядома, у вас ёсць поўнае права абвінавачваць нікога ні пра што

Што ж цяпер рабіць з архівам? У вас ёсць зараз некалькі варыянтаў:
    1. Кантакт VBulletin каманды для вырашэння іх памылка. Як вы ведаеце (са старых гісторый) VBulletin 3,6 ёсць памылка, і пры даданні дадатковых параметраў ў URL да архіва Подфорумы старонцы, то ён выходзіць з ладу. Менавіта з vBET рамкі з даўніх VBulletin паводзяць сябе падобным чынам нават тады, калі vBET не ўстаноўлены - так у кароткіх словах: гэта VBulletin памылка. Акрамя таго, з нашай сферы, паколькі яна не падтрымлівае версію. Такім чынам, вы можаце папрасіць vBuletin яны па-ранейшаму адказвае за іх кода і ці будуць яны яе выправіць. Яны могуць адмовіцца, калі яны таксама лічаць vB3.6 як не падтрымліваецца.
    2. Вы можаце блакаваць ўвесь архіў у robots.txt - не добрая ідэя, мы не раю.
    3. Вы можаце адключыць пераклад старонках архіва. Там будзе менш старонак у індэксе Google, але там больш не будзе бітых спасылак.
    4. Вы можаце рэдагаваць макет старонкі архіва струмені, каб спасылкі на архіў суб-форумах не будуць уключаны. Вы можаце зрабіць гэта уключаны не перакладзенай старонкі і інвалідаў для перакладу адзін. На галоўнай старонцы архіва форуму ёсць непрацуючыя спасылкі на поўдзень ад форума будзе яшчэ уключаны, але гэта толькі некалькі спасылак не тысячы на тысячах старонак архіва патоку. Можна нават склала 301 перасылак галоўную старонку Архіў форуму так што гэта будзе толькі на мове арыгіналу.

Распавядзіце, калі ласка, якую версію вы аддаеце перавагу, і мы будзем вас больш выбранніка.

Аўтар сказаў, што гэта не шкодзіць Google.
    Я страціў тут. Спачатку вы напісалі гэта бяспечна. Затым вы напісалі гэта не бяспечна. Цяпер можна з упэўненасцю зноў. Што мяне цікавіць тое, што я пісаў Вам аб Webmaster Tools. Нас не цікавіць тое, што мода аўтар кажа вам, - гэта паміж вамі і ім. Мы зацікаўлены як Google гл у форуме. Калі Google ўбачыць ваш форум заблакаваны, як мець зносіны, то мода шкодзе Google, паколькі Google ўбачыць ўсюды аднолькавым зместам (так кожны пост лічыцца дублюецца змест). У гэтым выпадку мы раім не выкарыстоўваць мод больш, пакуль яна будзе бяспечная для Google - так, пакуль вы зможаце ўбачыць у Інструменты Google Webmaster, што бачыць усе старонкі нармальна, і гэта не блакаваныя. Вось як яна ёсць, і нам няма чаго больш сказаць у гэтай галіне. Гэта ваш выбар будзе вам пару саветаў ці не. Так праверце гэта спачатку, і калі ён не з'яўляецца бяспечным затым зрабіў сваё ўласнае рашэнне, кім вы хочаце слухаць.

2. Існуе абсалютна не трэба быць грубым, я разумею, як выкарыстоўваць файл robots.txt, але ў вашых гідаў аптымізацыі (маё меркаванне) ваш посны ў большай ступені на устаноўках vBSEO, проста майце на ўвазе, што па крайняй меры 80% карыстачоў VBulletin Дон ' т выкарыстання vBSEO так што вы павінны мець два асобных патоку, калі вы кажаце пра парады, хітрасці і аптымізацыі, напрыклад, "vBSEO Аптымізацыя" і "Non Аптымізацыя vBSEO" каб зрабіць яго больш зручным для карыстальніка.
    Прашу прабачэння, калі вы лічыце, наш адказ, як груба. Я проста дадаў у спіс TODO зрабіць асобны robot.txt файл без спасылкі SEO. Дзякуй за вашу ўвагу.

3. Усе архіў спасылкі, размешчаныя Вамі як сапсаваныя, здаецца, працуе добра для мяне, вось здымак зламанай спасылцы прыклад архіва:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Калі ласка, уважліва прачытайце і яшчэ раз, што я напісаў вам у апошнім адказе. Я ніколі не пісаў, што спасылку:
    Code:
    парушаецца. Я напісаў, што ён працуе - зламаны з'яўляюцца спасылкі, уключаныя на гэтай старонцы. Калі ласка, прачытайце яшчэ раз тое, што было апісана вышэй. Я ведаю, што гэтая старонка працуе. Менавіта таму я напісаў вам:
    Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Напрыклад:
    Code:
    Гэта спасылка на архіў пратэктара і гэта працуе але ў ім зместу Ёсць спасылкі на пачатак старонкі на поўдзень форумах, дзе паток ўключаны. Прыклад:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    І ўсе гэтыя спасылкі не працуюць - Толькі на галоўную форум. Увесь архіў суб-форумах спасылкі не працуюць.
    Я напісаў вам, што гэтая спасылка працуе - вы не павінны даць мне скрыншоты і даказаць мне, што ён працуе Проста прачытайце ўважліва што я пішу да вас. А цяпер зірніце на свой вобраз і звярнуць увагу на верхняй спасылкі (спасылкі на архіў суб-форумах) - тыя, разбітыя (За выключэннем спасылку на архіў галоўнага форуму)

Слухай Майкл, я не хачу спрачацца кожны лісце, якое напісана з вамі, я проста хачу, лёгка 1. 2. 3. выправіць і больш нічога.
    Вялікі Спадзяюся, вы разумееце вобласці пытанне цяпер і ведаю, што гэта выбар. Распавядзіце, калі ласка, які вы аддаеце перавагу, і мы будзем накіроўваць вас у гэтым кірунку.

З таго, што прадстаўнік Google сказаў мне: URL структуры ніжэй індэксуецца ў 4 разы, але ў рэальнасці для іх гэта лічыцца 1 і павінны быць праіндэксаваныя як такой і, напэўна, чаму я атрымаў па электроннай пошце. Пад паведамленне толькі як прыклад;

http://www.mysite.com/showthread.php?т = 64661 Арыгінал
    http://www.mysite.com/showthread.php?т = 64661 & мова = р Перакладзены
    http://www.mysite.com/showthread.php?т = 64661 & Language = EN Перакладзены
    http://www.mysite.com/showthread.php?т = 64661 & Language = эс Перакладзены
    Усе гэтыя старонкі маюць зусім розны змест і любы загрузцы не мог сказаць, што гэта ж самае, калі тэкст цалкам іншая. Гэта розныя старонкі, якая служыць розны змест для розных мэтавых прыёмнік, і адказ не маюць сэнсу для нас усіх. Калі ласка, PM мне ўсё паведамленне вы атрымалі, пры кантакце з крыніцай гэтага паведамлення. Мы хацелі б растлумачыць. Хутчэй за ўсё, чалавек, які праверыць яго не бачылі рэальнага ўтрымання, але толькі блакаванне паведамленняў (як я зрабіў цяпер) - так што модулі, такія выпадку зваротнай сувязі не маюць ніякай каштоўнасці наогул. Яшчэ раз - калі ласка, PM дэталі мы праверым гэта.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 22-01-11 у 19:21.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Тут выразна паказана, што дадзеная спасылка не працуе (няправільна азначае тое ж самае), адзначаныя чырвоным, а цяпер вы кажаце, што вы ніколі не сказаў, што гэта??

Я страціў тут. Спачатку вы напісалі гэта бяспечна. Затым вы напісалі гэта не бяспечна. Цяпер можна з упэўненасцю зноў. Што мяне цікавіць тое, што я пісаў Вам аб Webmaster Tools. Нас не цікавіць тое, што мода аўтар кажа вам, - гэта паміж вамі і ім. Мы зацікаўлены як Google гл у форуме. Калі Google ўбачыць ваш форум заблакаваны, як мець зносіны, то мода шкодзе Google, паколькі Google ўбачыць ўсюды аднолькавым зместам (так кожны пост лічыцца дублюецца змест). У гэтым выпадку мы раім не выкарыстоўваць мод больш, пакуль яна будзе бяспечная для Google - так, пакуль вы зможаце ўбачыць у Інструменты Google Webmaster, што бачыць усе старонкі нармальна, і гэта не блакаваныя. Вось як яна ёсць, і нам няма чаго больш сказаць у гэтай галіне. Гэта ваш выбар будзе вам пару саветаў ці не. Так праверце гэта спачатку, і калі ён не з'яўляецца бяспечным затым зрабіў сваё ўласнае рашэнне, кім вы хочаце слухаць.
    Так як я ведаю англійская і мова вельмі добра, я заўсёды казаў, што гэта абмежаванае мод госць не пацярпеў, шкода, турбаваць, вышэйшая, душаць Google ботаў.

Аб праблеме. Вы паведамілі, што інтэграцыя можа быць немагчыма, бо як ваша версія не падтрымліваецца, і вы вырашылі пайсці на гэта ў любым выпадку. Выпраўленая памылка ў архіве, які вы на баку форуму. Вы таксама была паінфармаваная ў лічку з гэтай нагоды.
    Такім чынам, вы былі дасведчаныя аб не працуе архіў пад-форумы па вашай не падтрымлівае старую версію VBulletin, з самага пачатку. Вы таксама сказалі, што таму, што гэта памылка VBulletin вам варта звярнуцца VBulletin каманда для яе вырашэння.
    Акрамя таго, як я бачу ў вельмі патоку вы павінны быць звернутыя на вас адмовіўся нашай будучай падтрымкі. Але, вядома, у вас ёсць поўнае права абвінавачваць нікога ні пра што
    Вы сказалі мне, што за дадатковую плату вы зрабілі б мая версія сумяшчальная то пасля працы Вы сказалі, што іх праблема з архіва, які я не знайшоў, таму што ўсе спасылкі працавалі для мяне. Я звязаўся з VBulletin (калі вы сказалі мне, што), і яны сказалі, што ўсё абышлося.

Я звязаўся з VBulletin Падтрымка зноў сёння, і я атрымаў такі ж адказ, як год таму назад, а ў простых словах майго архіва працуе як трэба! Прачытана vBulletins каментары ніжэй, я схавала імя pivacy прычынах, але я магу запэўніць вас, што ён з'яўляецца найстарэйшым членам там, так што цяпер?

PS. Калі па-ранейшаму незадаволеныя іх рэакцыі і хочаце мяне спытаць больш тэхнічны пытанне размясціць яго тут, і я буду капіяваць / ўставіць яго ў Службу тэхнічнай падтрымкі VBulletin непасрэдна ў парадку?

З VBulletin сказаў, што няма ніякай памылку і ўсё працуе нармальна праблема на вашым баку, таму я чакаю выправіць.

З найлепшымі пажаданнямі
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 24-01-11 у 09:36.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Тут выразна паказана, што дадзеная спасылка не працуе (няправільна азначае тое ж самае), адзначаныя чырвоным, а цяпер вы кажаце, што вы ніколі не сказаў, што гэта??
    Вы сапраўды марнаваць час. І зноў вы не чыталі уважліва. Калі ласка - чытаць увесь сэнс. Калі я пішу вам: "Я крыху заблытаўся" - вы збіраецеся даказаць мне, што я напісаў вам, што я мала?? Што гаворка ідзе аб так ці інакш? ...

Гэта тое, што я напісаў:
    3. Як я пісаў у пачатку вашага спасылкі на суб-форумах у архіве не працуюць на ўсіх. Толькі на галоўную форум і тэмы. Гэта робіць тысяч няправільныя спасылкі на старонцы архіва. Напрыклад:
    Code:
    Гэта спасылка на архіў пратэктара і гэта працуе але ў ім зместу Ёсць спасылкі на пачатак старонкі на поўдзень форумах дзе струмень ўключаны. Прыклад:
    Code:
    І ўсе гэтыя спасылкі не працуюць - Толькі на галоўную форум. Увесь архіў суб-форумах спасылкі не працуюць. Гэта робіць вам тысячы не працуюць спасылкі на тысячах старонак архіва тэмы.
    Я даў вам прыклад месцы, дзе вы знойдзеце непрацуючыя спасылкі і наступны прыклад непрацуючай спасылцы сам (пералом пасля перакладу). Выбачайце - але тое, што тут праблема? Вы да гэтага часу не ведаю, пра што ідзе гаворка, ці вы спрабуеце даказаць што-то тут?
    Таксама звернеце ўвагу, што вы можаце выкарыстоўваць двукоссі - у тым ліку малюнкаў не патрабуецца

Вы сказалі мне, што за дадатковую плату вы зрабілі б мая версія сумяшчальная то пасля працы Вы сказалі, што іх праблема з архіва, які я не знайшоў, таму што ўсе спасылкі працавалі для мяне. Я звязаўся з VBulletin (калі вы сказалі мне, што), і яны сказалі, што ўсё абышлося.
    Гэта не так - тое, што я напісаў вам у вас у прэм'еры, і я таксама. СРВ. Прачытайце яшчэ раз, калі трэба нагадваць гэта. Мы ўжо пачалі цытаванне нашых прэм'ераў у іншы паток (вы перайшлі па спасылцы тут), так што не трэба, каб пачаць яго зноў. Любое іншае ўтрыманне PM ўключаны публічна тут будзе разглядацца як спам, так як ён ужо ў іншай тэме. Любое капіраванне зробленыя адным карыстальнікам, разглядаецца як спам на гэтым форуме і на любым іншым форуме я ведаю. Таму, калі ласка, - не пачынаюць СПАМ.

Я звязаўся з VBulletin Падтрымка зноў сёння, і я атрымаў такі ж адказ, як год таму назад, а ў простых словах майго архіва працуе як трэба! Прачытана vBulletins каментары ніжэй, я схавала імя pivacy прычынах, але я магу запэўніць вас, што ён з'яўляецца найстарэйшым членам там, так што цяпер?

Архіў Подфорумы старонкі на VBulletin 3,6 аварый, калі аб'ява дадатковага параметру ў URL-адрасе. Вы можаце праверыць гэта, нават на чыстым інстанцыі - без vBET, ні любая іншая мода. Я праверыў гэта на вашым форуме з адключанымі vBET. Так што VBulletin памылка, бо VBulletin ёсць убудова архітэктуру і падтрымлівае да убудова дадатковую функцыянальнасць. Архіў мець свае ўласныя пункту пашырэння, што азначае, што архіў таксама было прадказана, каб быць падоўжаны. Пры даданні якога-небудзь параметру ў URL перапынкамі ўсю старонку, гэта азначае, што ёсць памылка ў кодзе VBulletin і гэта VBulletin праца ў камандзе, каб вырашыць гэтую праблему.

PS. Калі па-ранейшаму незадаволеныя іх рэакцыі і хочаце мяне спытаць больш тэхнічны пытанне размясціць яго тут, і я буду капіяваць / ўставіць яго ў Службу тэхнічнай падтрымкі VBulletin непасрэдна ў парадку?
    Я не разумею, што яны маюць на ўвазе, напісаўшы, што ён не прызначаны для Подфорумы якая будзе паказаная ў архіў - ён ёсць, і яно спараджаецца VBulletin ... Можа быць, вы не разумееце адзін аднаго. Проста дайце ім URL:
    Code:
    І скажыце, што яна будзе зламаў, калі вы дадаеце якой-небудзь параметр у URL - гэта памылка. Вы таксама можаце даць ім папярэднім абзацы.

З VBulletin сказаў, што няма ніякай памылку і ўсё працуе нармальна праблема на вашым баку, таму я чакаю выправіць.
    Не, гэта азначае, што яны не ведаюць, што вы маеце на ўвазе або яны проста западліцо вас. Гэта не зробіць іх памылка знікне з іх кода і перайсці на наш код, толькі таму, што яны напісалі, што не існуе памылка. Гэта не працуе такім чынам. І я напісаў вам, як вы можаце самі праверыць, што гэта VBulletin памылка. Я напісаў яе для вас, то, я напісаў гэта цяпер. Так што проста праверыць яго і, калі ласка, не пісаць, што ён на нашым баку, таму што ён не будзе рабіць гэта з'яўляецца на нашым баку, пасля паўтарэння яго зноў і зноў. Ты нават праверыў гэта? Вы адключаныя vBET і праверыў сябе, што спасылка будзе сутыкненне з якой-небудзь параметр дадаецца ў URL? А вы?
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 24-01-11 у 19:08.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Сябра VBulletin з'яўляецца старэйшым членам і я не веру на ўсё, што ён зрабіў памылку праверкі архіваў (ён, якія ўваходзілі ў якасці адміністратара), ні што ён шчоткай мяне. "Можа быць," мы не зразумелі адзін аднаго, так што я папрасіў для атрымання дадатковай дапамогі ад іх, так што давайце паглядзім, што кажуць яны зноў.

Зварот за падтрымкай лічыцца спамам для вас? Калі гэта так, я прашу прабачэння за просяць за падтрымку! Вы павінны сур'ёзна паглядзець на гэтае пытанне з майго пункту гледжання, VBulletin кажа, што няма памылка, вы кажаце, што гэта памылка VBulletin так паставіць сябе на маё месца і папрасіць каго я павінен верыць?

PS. Я ніколі не цытуе што-небудзь ад PM накіраваны або ад вас, я толькі працытаваў вашы каціроўкі.

PS2. Паколькі я не праграміст казаў мне, каб праверыць рэчы не мае сэнсу, таму я павінен альбо давяраць вам ці VBulletin ў гэтай кропцы.

PS3. Паколькі мы жывем у цывілізаваным свеце, які мы абмяркоўвалі дэмакратычна некаторыя пытанні, усё сказана і розных пунктаў гледжання і нічога больш. Ёсць ніякіх крыўд з майго боку. Я проста хачу, каб мірна вырашыць праблему

З найлепшымі пажаданнямі
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 25-01-11 у 09:41.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Сябра VBulletin з'яўляецца старэйшым членам і я не веру на ўсё, што ён зрабіў памылку праверкі архіваў (ён, якія ўваходзілі ў якасці адміністратара), ні, што ён мяне шчоткай або што мы не зразумелі адзін аднаго з ангельскага наш родны мову. Здымкі гаварыць ясна. Вы не хочаце ці не ў стане вырашыць праблему, і я прымаю гэта.

Зварот за падтрымкай лічыцца СПАМ?!? Калі гэта так, я прашу прабачэння за просяць за падтрымку!! Вы сказалі, што ёсць памылка, Vbulletin сказаў, што няма! Каму я павінен верыць?

PS. Я ніколі не цытуе што-небудзь ад PM накіраваны або ад вас, я толькі працытаваў вашы каціроўкі.

PS2. Калі паток пайшоў не па тэме гэта не мая віна, я прасіў цябе шмат разоў, каб даць мне проста выправіць у 1. 2. 3. чынам, але я толькі атрымаў гэта
    1. Гэта яго віна
    2. Гэта ваша віна
    3. Гэта па іх віне.

Паколькі мы жывем у цывілізаваным свеце, які мы абмяркоўвалі дэмакратычна па некаторых пытаннях, усё сказана і розных пунктаў гледжання і нічога больш. Для мяне пытанне зачынены, такім чынам Вы можаце зачыніць гэтую тэму. Няма крыўд з майго боку.

З найлепшымі пажаданнямі
    Гэта не тое, што вы лічыце, пра - гэта пра тое, што сапраўды адбываецца, і вы можаце проста праверыць гэта самастойна - мы далі вам інструкцыі як гэта зрабіць. Таму, калі ласка, ваш Троу лічыць, прэч, таму што тыя, вядзе вас у няправільным кірунку і проста праверыць яго. Праверылі ці вы гэта?

Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы не радзе пакінуць пытанне так жа, як яна ёсць. Мы настойліва рэкамендуем, каб вырашыць гэтую праблему. Мы далі вам іншыя магчымасці, калі VBulletin камандзе не хочуць, каб выправіць іх памылку. Вы можаце выкарыстаць адзін з іх як часавае рашэнне, і да гэтага часу кантакт VBulletin каманды для вырашэння іх памылка. Калі вы хочаце вырашыць гэтую праблему калі ласка, паведаміце нам, якія магчымасці вы аддаеце перавагу, і мы будзем вас больш у гэтым кірунку. На дадзены момант, па Вашым жаданні - тэма лічыць вырашанай.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Я даў ім інфармацыі, таму я чакаю адказу, я не зачыніць гэтае пытанне яшчэ.

З павагай

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я даў ім інфармацыі, таму я чакаю адказу, я не зачыніць гэтае пытанне яшчэ.

З павагай
    Так што я таксама ўсталяваць тут яшчэ не вырашана. Мы сапраўды хацелі б дапамагчы вам зрабіць гэта працуе

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Чаму вы выкарыстоўваеце архіў яшчэ раз? Гэта велізарная колькасць непатрэбнага дублявання кантэнту.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Quote Паведамленне ад tavenger5 View Post
    Чаму вы выкарыстоўваеце архіў яшчэ раз? Гэта велізарная колькасць непатрэбнага дублявання кантэнту.
    Архіў рэкамендуецца dissabled Пры выкарыстанні vBseo каманда vBSEO, я не выкарыстоўваю vBSEO або Zoints таму няма ніякай выгады ў яе адключэнне для мяне.
    PS. Google падзяляе і выбраць лепшую з 2 ад нармальнай тэмы форуму і тэмы архіў форуму, каб яны не караць вас за гэта так што гэта не прычына. Вось Кіраўніцтва Google Дубляваны кантэнт ад кіраўніцтва YouTube, звярніце пільную ўвагу:

http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 29-01-11 у 09:31.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Так што я таксама ўсталяваць тут яшчэ не вырашана. Мы сапраўды хацелі б дапамагчы вам зрабіць гэта працуе

Вось адказы з каманды падтрымкі VBulletin, я паслаў іх поўны спіс адрасоў электроннай пошты ад Google (як я паслаў вас), і ваш зламаны прыклады спасылцы.

XXXXXXXXXXX
    25 студзеня '11 11:14 раніцы
    Code:
    http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
    Як вы можаце бачыць, хадзіць у любы з гэтых URL-адрасоў не існуе "аварыі" Таму я не ўпэўнены, што яны кажуць.

Калі ёсць памылка, калі ласка, даць мне справаздачу пра памылку. Але няма ніякіх збояў адбываецца.

Усё лепшае,
    XXXXXXXXXXX
    Група падтрымкі, VBulletin

Купля VBulletin, самы магутны форум праграмнага забеспячэння.
    MAILTO: support@vbulletin.com

XXXXXXXXXXXX
    Студзень 26 '11 1:12 раніцы

Чалавека, якога вы гаварылі з заявілі, што памылка, і што ён працуе з намі па гэтай нагоды. Я не бачу праблемы з вашага архіва URL, яны не збой форуме. Я хацеў бы пачуць аб гэтым паведамленне пра памылку, так як код архіва не змянілася ва ўзросце.

Усё лепшае,
    XXXXXXXXXXXXX
    Група падтрымкі, VBulletin

Купля VBulletin, самы магутны форум праграмнага забеспячэння.
    MAILTO: support@vbulletin.com
    Так вось вы ідзяце Майкл, яны заявілі ў шматлікіх адказах, што архіў не мае ніякіх праблем, а цяпер што ж далей?

З павагай
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 29-01-11 у 09:27.

Стар. 3 з 3 FirstПершы 123

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •