У нас ёсць шмат карыстальнікаў. Мы ведаем, што мы ўключылі ў рэальных патокаў. Дзякуй, што даяце VBulletin версіі
Аб праблеме. Вы паведамілі, што інтэграцыя можа быць немагчыма, бо як ваша версія не падтрымліваецца, і вы вырашылі пайсці на гэта ў любым выпадку. Выпраўленая памылка ў архіве, які вы на баку форуму. Вы таксама была паінфармаваная ў лічку з гэтай нагоды.
Такім чынам, вы былі дасведчаныя аб не працуе архіў пад-форумы па вашай не падтрымлівае старую версію VBulletin, з самага пачатку. Вы таксама сказалі, што таму, што гэта памылка VBulletin вам варта звярнуцца VBulletin каманда для яе вырашэння.
Акрамя таго, як я бачу ў вельмі патоку вы павінны быць звернутыя на вас адмовіўся нашай будучай падтрымкі. Але, вядома, у вас ёсць поўнае права абвінавачваць нікога ні пра што
Што ж цяпер рабіць з архівам? У вас ёсць зараз некалькі варыянтаў:
1. Кантакт VBulletin каманды для вырашэння іх памылка. Як вы ведаеце (са старых гісторый) VBulletin 3,6 ёсць памылка, і пры даданні дадатковых параметраў ў URL да архіва Подфорумы старонцы, то ён выходзіць з ладу. Менавіта з vBET рамкі з даўніх VBulletin паводзяць сябе падобным чынам нават тады, калі vBET не ўстаноўлены - так у кароткіх словах: гэта VBulletin памылка. Акрамя таго, з нашай сферы, паколькі яна не падтрымлівае версію. Такім чынам, вы можаце папрасіць vBuletin яны па-ранейшаму адказвае за іх кода і ці будуць яны яе выправіць. Яны могуць адмовіцца, калі яны таксама лічаць vB3.6 як не падтрымліваецца.
2. Вы можаце блакаваць ўвесь архіў у robots.txt - не добрая ідэя, мы не раю.
3. Вы можаце адключыць пераклад старонках архіва. Там будзе менш старонак у індэксе Google, але там больш не будзе бітых спасылак.
4. Вы можаце рэдагаваць макет старонкі архіва струмені, каб спасылкі на архіў суб-форумах не будуць уключаны. Вы можаце зрабіць гэта уключаны не перакладзенай старонкі і інвалідаў для перакладу адзін. На галоўнай старонцы архіва форуму ёсць непрацуючыя спасылкі на поўдзень ад форума будзе яшчэ уключаны, але гэта толькі некалькі спасылак не тысячы на тысячах старонак архіва патоку. Можна нават склала 301 перасылак галоўную старонку Архіў форуму так што гэта будзе толькі на мове арыгіналу.
Распавядзіце, калі ласка, якую версію вы аддаеце перавагу, і мы будзем вас больш выбранніка.
Я страціў тут. Спачатку вы напісалі гэта бяспечна. Затым вы напісалі гэта не бяспечна. Цяпер можна з упэўненасцю зноў. Што мяне цікавіць тое, што я пісаў Вам аб Webmaster Tools. Нас не цікавіць тое, што мода аўтар кажа вам, - гэта паміж вамі і ім. Мы зацікаўлены як Google гл у форуме. Калі Google ўбачыць ваш форум заблакаваны, як мець зносіны, то мода шкодзе Google, паколькі Google ўбачыць ўсюды аднолькавым зместам (так кожны пост лічыцца дублюецца змест). У гэтым выпадку мы раім не выкарыстоўваць мод больш, пакуль яна будзе бяспечная для Google - так, пакуль вы зможаце ўбачыць у Інструменты Google Webmaster, што бачыць усе старонкі нармальна, і гэта не блакаваныя. Вось як яна ёсць, і нам няма чаго больш сказаць у гэтай галіне. Гэта ваш выбар будзе вам пару саветаў ці не. Так праверце гэта спачатку, і калі ён не з'яўляецца бяспечным затым зрабіў сваё ўласнае рашэнне, кім вы хочаце слухаць.
Прашу прабачэння, калі вы лічыце, наш адказ, як груба. Я проста дадаў у спіс TODO зрабіць асобны robot.txt файл без спасылкі SEO. Дзякуй за вашу ўвагу.
Калі ласка, уважліва прачытайце і яшчэ раз, што я напісаў вам у апошнім адказе. Я ніколі не пісаў, што спасылку:
парушаецца. Я напісаў, што ён працуе - зламаны з'яўляюцца спасылкі, уключаныя на гэтай старонцы. Калі ласка, прачытайце яшчэ раз тое, што было апісана вышэй. Я ведаю, што гэтая старонка працуе. Менавіта таму я напісаў вам:Code:http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Я напісаў вам, што гэтая спасылка працуе - вы не павінны даць мне скрыншоты і даказаць мне, што ён працуеПроста прачытайце ўважліва што я пішу да вас. А цяпер зірніце на свой вобраз і звярнуць увагу на верхняй спасылкі (спасылкі на архіў суб-форумах) - тыя, разбітыя
(За выключэннем спасылку на архіў галоўнага форуму)
ВялікіСпадзяюся, вы разумееце вобласці пытанне цяпер і ведаю, што гэта выбар. Распавядзіце, калі ласка, які вы аддаеце перавагу, і мы будзем накіроўваць вас у гэтым кірунку.
Усе гэтыя старонкі маюць зусім розны змест і любы загрузцы не мог сказаць, што гэта ж самае, калі тэкст цалкам іншая. Гэта розныя старонкі, якая служыць розны змест для розных мэтавых прыёмнік, і адказ не маюць сэнсу для нас усіх. Калі ласка, PM мне ўсё паведамленне вы атрымалі, пры кантакце з крыніцай гэтага паведамлення. Мы хацелі б растлумачыць. Хутчэй за ўсё, чалавек, які праверыць яго не бачылі рэальнага ўтрымання, але толькі блакаванне паведамленняў (як я зрабіў цяпер) - так што модулі, такія выпадку зваротнай сувязі не маюць ніякай каштоўнасці наогул. Яшчэ раз - калі ласка, PM дэталі мы праверым гэта.