Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Пасля доўгага часу, гэта больш не працуе

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост

Default Пасля доўгага часу, гэта больш не працуе

Прывітанне,
    Нядаўна я даведаўся, што vBet не працуе як трэба больш.

Уорд wird geupdatet??
    ->
    Стараста будзе абнаўляцца?

Таксама я хацеў бы, каб выдаліць "Аўтаматычны пераклад падтрымліваецца vBET 3.3.6", ды я купіў брэндынгу бясплатны варыянт.

Яшчэ адна рэч, я даведаўся, што я не магу рабіць што-небудзь праз AdminCP, заўсёды было што vBET імя спасылкі, але зараз яна змянілася .. паглядзіце на фотаздымак
    ImageShack ® - Інтэрнэт Фота і Відэа Хостынг

Дзякуй за любую дапамогу.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне

Яна будзе працаваць зноў Я ведаю, праблема - гэта на Google боку так гэта тое, што вы павінны зрабіць:
    1. Праверце ты заблакаваны Google або атрымаць няправільныя вынікі. Для гэтага, калі ласка, выкарыстоўвайце Google тестеров:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    2. Калі ласка, паведаміце нам вынікі.
    3. Калі ўсё выглядае нармальна - тады калі ласка, праверце пераклад, калі вы прайшлі ідэнтыфікацыю Калі спрацуе, то гэта азначае, што ў вас часовыя праблемы з Google і няправільна старонках вынікаў была захавана ў кэшы Госць Кэш (Я толькі што было адзначана ў спісе TODO, каб не кэшаваць яго ў такім выпадку ). Таму, калі ласка, толькі чыстыя ўвесь кэш, госць (лепш за ўсё рабіць гэта ўручную - гл нататка ў Сэрвіс vBET).

Аб брэндынгу бясплатна - гл ПМ і звернеце ўвагу, што ў наступнай версіі гэта будзе выдалена па змаўчанні

А па нагоды не tezt ў меню адміністратара - выглядае як няма адпаведнага слова. Калі ласка, пераканайцеся, што вашыя ўстаноўкі неабходна - толькі што зрабіў абнаўленне - загрузіць усе файлы зноў і імпарту прадуктаў файл зноў. Гэта павінна дапамагчы
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 14-01-11 у 20:07.

Прывітанне, дзякуй за ваш адказ.

Я tryd гэта і здаецца нармалёва:
    Пачынаючы пробны пераклад
    Вынік тэсту: {"responseData": {"translatedText": "мілі widziane"} ", responseDetails": нулявая ", responseStatus": 200}
    Выпрабаванне пра памылку:

І я таксама tryd на выкладванне яго, але ён не працуе. Госць Кэш не з'яўляецца актыўным, таму што яго сапраўды дрэнна для мэт SEO.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад wowglider.de View Post
    Прывітанне, дзякуй за ваш адказ.

Я tryd гэта і здаецца нармалёва:
    Пачынаючы пробны пераклад
    Вынік тэсту: {"responseData": {"translatedText": "мілі widziane"} ", responseDetails": нулявая ", responseStatus": 200}
    Выпрабаванне пра памылку:

І я таксама tryd на выкладванне яго, але ён не працуе. Госць Кэш не з'яўляецца актыўным, таму што яго сапраўды дрэнна для мэт SEO.
    Так што ваш Google сувязі ў парадку. І, як я бачу, што яна працуе нармальна. Так, верагодна, у вас часовыя праблемы з падключэнне Google якіх знаходзіцца па-за нашага sope, і мы нічога не можам зрабіць у гэтай галіне. Вялікі, што ён працуе ў цяперашні час

Госць разе не робіць нічога шкоднага для SEO. Гэта нават лепш для SEO, таму што гэта робіць праіндэксаваных старонак генерыраваць значна хутчэй і для Google вельмі важна. Гэта значнае паляпшэнне, і мы прапануем выкарыстоўваць яго.

Калі ласка, скажыце, чаму вы думаеце, што госць Кэш дрэнны для SEO? ...

Я не ведаю, чаму ён, здаецца, працуе цяпер. Я ўвайшоў vBet параметры праз VBulletin опцыі-гэта, здаецца, працуе, але я не магу знайсці яго непасрэдна, але гэта, здаецца, пераводзіць зараз, але вельмі павольна. Здаецца, што ўсё кэш-памяць перазапісвальны з "нішто"

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад wowglider.de View Post
    Я не ведаю, чаму ён, здаецца, працуе цяпер. Я ўвайшоў vBet параметры праз VBulletin опцыі-гэта, здаецца, працуе, але я не магу знайсці яго непасрэдна, але гэта, здаецца, пераводзіць зараз, але вельмі павольна. Здаецца, што ўсё кэш-памяць перазапісвальны з "нішто"
    Я не разумею, што менавіта вы маеце на ўвазе, што кэш будзе заменены на "нічога". Ці ёсць новыя запісы не прыходзячы ў кэш, альбо ў кэш ў вас няправільна запісаў (з пустымі пераклады).

Дадзеныя ў кэшы застаецца на працягу 15 дзён (наладжваецца) так што ваш форум сапраўды стварае хуткія

Калі ласка, скажыце вам патрэбна любая дапамога прама цяпер?

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

няма адказу, вырашана. Калі няма, калі ласка, напішыце тут і я адкрыю гэтай тэме зноў.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •