Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 9 з 9

Тэма: vBET пытанні - павольных запытаў / Apache тэмы.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    25

Default vBET пытанні - павольных запытаў / Apache тэмы.

Прывітанне,

Я выкарыстоўваю vBET на некаторы час цяпер, і ўсё працуе добра,

Аднак у апошні час з-за павелічэння ўзроўню трафіку, vBet выкарыстоўвае 2 - 300 выходных злучэнняў,

Гэта выклікае шмат павольных запытаў для выканання, а таксама выклікае Apache ўразіць максімальную колькасць патокаў.

Якія ў цяперашні час устаноўлены ў 256 (які павінен лёгка апрацоўваць што-то Нібыта 10 мільёнаў наведвальнікаў у дзень, і мой трафік не гэтак вялікая).

мой сайт: cardshare.tv

У мяне ёсць дастаткова магутны сервер (Dual Core Quad, 24gig барана і г.д.).

Нагрузка на сервер вельмі нізкай, таму яго не загружаць звязаны з гэтым пытанне.

Im працуе VBulletin 3.8.x

Я таксама ўключаны поўны кэш гасцей і ўстаноўлены іншыя выпадкі кэша, такіх як В. Б. аптымізацыі і ўключаны кэшы.

-

Прывітанне, Зыходзячы з майго папярэдняга паведамлення,

Я толькі што заўважыў, што гэта памылка ў vBet Прылады -> Cache Cleaner ў AdminCP.

Я думаю, гэта звязана з скрыпт альбо не выяўляе я пераназваў адмін / мод дырэктараў (напрыклад, жорстка), альбо яны дазволу?

Warning: require_once ([шлях] / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require аднаразовай]: не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): EVAL () ' г кода на лініі 9

Фатальная памылка: require_once () [function.require]: Памылка адкрыцця патрабуецца '/ галоўная / cardsh / public_html / форум / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / мясцовыя / Бібліятэка / PHP) у / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): Eval () б код на лініі 9

Акрамя таго, я інвалід поўны кэш госця як на дадзены момант яна, здаецца, робіць больш жорсткім, чым карысці.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    25

Абнаўленне:

Мне ўдалося аптымізаваць сайт і ўсталявалі некалькі рэчаў, якія маюць rectifyed рэчы, так што ўсё працуе нармальна зараз.

Аднак згаданыя паведамленне аб тым, каб жорстка памылка шляху ўсё яшчэ існуе.

Акрамя таго, я думаю, што, можа быць павольных запытаў можна спадзявацца, будзе аптымізавана далей у будучыню.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Проста адключыце vBET і скінуць сервер, трымаеце vbet адправіўся ў некалькі дзён і паглядзець, калі ваш форум праходзіць хутчэй.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

У мяне ёсць спіс падказак для вашага - калі ласка, праверце гэта: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

А як наконт другога пытання? Я не магу прайграць гэта на мой тэставы форум так вы можаце патлумачыць тое, што я павінен змяніць (anme з folrum / тэчкі і г.д.?)

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    25

AdminCP & modcp імёны тэчак і ў config.php

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

добра, так што я буду праверыць гэта сёння я спрабую зрабіць некаторыя высновы. Дзякуй

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Вы выкарыстоўваеце AdminCP Фордер з іншай назвай ці не? вы змянілі назву гэтай тэчкі толькі ў config.php або імя рэальнай тэчкі таксама?
    калі так - паспрабуйце скапіяваць усе файлы с кампанія загрузка / AdminCP папкі ў новую папку.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    25

Ды AdminCP завецца нешта накшталт: HGUYFhghg78556FJF
    Гэта быў абноўлены ў config.php

Акрамя таго, я ўпэўнены, загружаць любыя файлы ў vBet / AdminCP увайшоў у перайменавалі AdminCP тэчку.

мой AdminCP папкі былі змененыя з моманту перад усталёўкай vBet.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

таму, калі ласка, паспрабуйце наступнае рашэнне - http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post6876
    павінны працаваць цяпер

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •