Прывітанне,
Я выкарыстоўваю vBET на некаторы час цяпер, і ўсё працуе добра,
Аднак у апошні час з-за павелічэння ўзроўню трафіку, vBet выкарыстоўвае 2 - 300 выходных злучэнняў,
Гэта выклікае шмат павольных запытаў для выканання, а таксама выклікае Apache ўразіць максімальную колькасць патокаў.
Якія ў цяперашні час устаноўлены ў 256 (які павінен лёгка апрацоўваць што-то Нібыта 10 мільёнаў наведвальнікаў у дзень, і мой трафік не гэтак вялікая).
мой сайт: cardshare.tv
У мяне ёсць дастаткова магутны сервер (Dual Core Quad, 24gig барана і г.д.).
Нагрузка на сервер вельмі нізкай, таму яго не загружаць звязаны з гэтым пытанне.
Im працуе VBulletin 3.8.x
Я таксама ўключаны поўны кэш гасцей і ўстаноўлены іншыя выпадкі кэша, такіх як В. Б. аптымізацыі і ўключаны кэшы.
-
Прывітанне, Зыходзячы з майго папярэдняга паведамлення,
Я толькі што заўважыў, што гэта памылка ў vBet Прылады -> Cache Cleaner ў AdminCP.
Я думаю, гэта звязана з скрыпт альбо не выяўляе я пераназваў адмін / мод дырэктараў (напрыклад, жорстка), альбо яны дазволу?
Warning: require_once ([шлях] / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require аднаразовай]: не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): EVAL () ' г кода на лініі 9
Фатальная памылка: require_once () [function.require]: Памылка адкрыцця патрабуецца '/ галоўная / cardsh / public_html / форум / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / мясцовыя / Бібліятэка / PHP) у / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): Eval () б код на лініі 9
Акрамя таго, я інвалід поўны кэш госця як на дадзены момант яна, здаецца, робіць больш жорсткім, чым карысці.