Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Памылка пры адкрыцці новага патоку

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    14

Default Памылка пры адкрыцці новага патоку

Text automatically translated from: Turkish to: Belarusian
    Translated text
    Я атрымліваю гэтую памылку пры адкрыцці новага патоку
    Original text

Warning: require_once () [function.require аднаразовай]: Не атрымоўваецца атрымаць доступ [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_detection.php ў [шлях] / уваходзіць / functions_newpost.php (400): Eval () б код у радку 4

Warning: require_once ([шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_detection.php) [function.require аднаразовай]: не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / functions_newpost.php (400): EVAL () ' г кода ў радку 4

Фатальная памылка: require_once () [function.require]: Памылка адкрыцця патрабуецца '/ home/nokiafor2/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_detection.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / мясцовыя / Бібліятэка / PHP ') у / home/nokiafor2/public_html/includes/functions_newpost.php (400): Eval () б код у радку 4
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 21-11-09 у 21:02. Прычына: Няправільна BBCodes

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Падчас абнаўлення вам трэба загрузіць новыя файлы на сэрвер. Калі ласка, парай інструкцыі абнаўлення і загрузіць неабходныя файлы на сервер.

Акрамя таго - Вы любіце маленькая памылка - цытата зрабіў Google прызнаюць, няправільны мову. Я зраблю хуткі рэліз з гэтай памылцы карэкцыі (двукоссі будуць не адпраўляць у мову распазнавання).
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 21-11-09 у 21:15.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я даследую гэтую памылку з цытатай. Як я бачу, мы выдаляем двукоссі да спытаеце Google для выяўлення. У дадзеным выпадку гэта не працуе. Я думаю, што прычына можа быць ўваходзіць унутр цытаты. Мы выправім гэта ў бліжэйшы

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

OK - праблема была з новай лініі ў цытату. Ужо выпраўлена. Мы правядзем з новай версіяй пакуль нейкія іншыя пытанні будуць растлумачаны пытанні канфігурацыі або памылак. Тым не менш новая версія фіксацыі з'явяцца хутка

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •