Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 9 з 9

Тэма: vbseo 3,2 інтэграцыі дапамагчы з VBulletin 3,8

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    8

Default vbseo 3,2 інтэграцыі дапамагчы з VBulletin 3,8

Прывітанне

я ўсталяваў vbet сёння, і ўсё здаецца добра, за выключэннем выкарыстання я vbseo 3.2 і не ведаю, якія файлы для рэдагавання, я зрабіў. Htaccess, але я не змяніліся любы vbseo файлаў і я гавань змянілі якія-небудзь vbseo налады вы можаце дапамагчы?

Дзякуй

Базілік

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    95

Hello!

Усе аб файлаў, апісаны ў ваш пакет vbet ў do-not-upload> readme.htm файл "Інтэграцыя з іншымі модулямі" раздзел, і .htaccess - http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    8

гэта $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL), не існуе ў vbseo3.2 functions_vbseo_createurl.php таму я не ведаю, што я павінен дадаць, дзе вы можаце дапамагчы?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    8

Добры дзень,

гэта Htaccess майго форуму

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайта = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | крон | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    гэта правільна?

Дзякуй

Базілік

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    8

У adition ...

у нас цяпер апошняя vbseo
    Τεστ ποστ - ForexForum.GR
    Праблема з якімі мы сутыкаемся ў тым, што пераклады не робяцца automaticallytranslations не адбываецца аўтаматычна

Дзякуй

Базілік

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    8

якіх-небудзь навінаў з гэтай нагоды?

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,
    Я была на вашым форуме напрыклад, гэты адрас:ForexForum.GR を - ヨーロッパ の 災禍 は USD 強化 し て 続行

і гэтая сувязь SEO выглядае добра. Дык дзе ж праблема? калі ласка, апішыце гэта лепш.
    Code:
    The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
    калі ласка, растлумачце гэта лепш.
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 25-11-10 у 19:50.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Каміль, я быў там, у іх ёсць апошняя vbseo усталяваны і перакладаў па ўсёй бачнасці, адбываецца аўтаматычна, так што я думаю, што зараз яны просяць, гэта іх. Htaccess правільны, як паказана вышэй?

З павагай,
    Сайман

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    95

Усё выглядае выдатна. Там у акно з запытам аб мове форуме (у залежнасці ад налад вашага браўзэра), форум пераведзены добра, SEO спасылкі выглядаюць нармальна .. ці ёсць яшчэ праблемы?

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •