Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Шаблон Рэдагаванне

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    13

Default Шаблон Рэдагаванне

Добры дзень,

Перш, чым купіць ПРА-версіі я вырашыў ацаніць вольным на маім сайце:
    travelexpert.gr / travel.php

Так, я некалькі пытанняў:
    1 .- Ці магу я дадаць сцягі на лініі пад маім меню кнопкі, дзе цяпер кажа, "Падарожжа Ваш саветнік"?
    2 .- Я паважаю жаданне Google, каб іх slongan, але я магу дадаць яе ў склеп у той час як сцягі будуць на вяршыні?
    3 .- І, нарэшце ... Кошт $ 90 ўключае ў сябе брэнд бясплатная версія вашага модуля?

Дзякуй
    Марыя

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,
    Я знайшоў гэтую інструкцыю для Вас на бясплатную версію старонкі vBET:
    В. Б. прадпрыемства Перакладчык - vBulletin.org форум

1.
    Code:
    Configurable place for flags - simply select in options where you want to have translation flags. NO MANUAL TEMPLATE MODIFICATION. Supported: Footer-Bottom, Footer-Top, Navbar-Bottom, Navbar-Top, Custom
    - Possible custom place for flags - in such case just edit template which you want and add $vbenterprisetranslatorflags
    - Configurable header for flags
    - Flags generation base on templates - so if you need to customize for several styles simply edit hose templates: vbenterprisetranslator_flags_begin, vbenterprisetranslator_flag, vbenterprisetranslator_flags_end.
    так што калі вы хочаце паставіць свой сцяг, пад гэтую кнопку, - проста падыдзіце да vBET меню і змяніць сцягі месца Звычай. Пасля гэтага проста $ Vbenterprisetranslatorflags у шаблон з дапамогай гэтай кнопкі

3. 90 даляраў - гэта кошт ліцэнзіі vBET, калі вы хочаце, каб выдаліць спасылку vBET крэдыт, вам давядзецца купіць таксама дадатковыя брэндынгу бясплатную ліцэнзію - за $ 135

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я бачу, што мы страцілі адказ на другое пытанне

Так што - так, вы можаце размясціць лагатып Gogle ў іншым месцы. Для гэтага вам прыйдзецца выдаліць малюнак з Google vBET канфігурацыі і дадаць яго ў адпаведны шаблон на панэлі адміністратара.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    13

Дзякуй вам абодвум хлопцам. Я куплю гэта ў выхадныя.

Марыя

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •