Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 17

Тэма: Белыя старонкі Лагін і перамяшчэнне паведамленняў.

Default Белыя старонкі Лагін і перамяшчэнне паведамленняў.

ОК, я проста быў мой супрацоўніцтва Адміністратар ачысціць усе кэш-памяці і печыва, і праверыць гэта. Пасля ўваходу ў сістэму, ён атрымаў белую старонку. Калі б абнавіць.

Калі ён хоча рухацца любыя паведамленні або тэмы, задаўшы для яго пароль і націснуць Enter, ён атрымлівае белую старонку.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Добры дзень,
    Я была на вашым форуме, і я ўвайшоў у сістэму, але я не белы сайт (па Оперы і Firefox) Вы можаце растлумачыць гэта?

Ён таксама не здарыцца са мной. Здаецца, толькі ў тым выпадку з некаторымі з маіх мадэратараў. Але калі VBET быў выдалены гэтага не адбылося.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

хм Можа быць, вашы мадэратары павінны ачысціць свае куки?

LOL, гэта першае, што я заўсёды мець іх рабіць. Гэта і ачыстка кэшу. Нельга сказаць, што Каміль. Гэта, павінна быць што-то рабіць з ўваходу ў уліковы запіс Таму што, здаецца, здараецца на ўсё, што патрабуе ўваходу ў уліковы запіс Як рухаюцца паведамленні. Першы пост вам неабходна ўвайсці ў сістэму зноў, каб пераканацца. Там яны атрымліваюць белую старонку. Тады пасля гэтага, рухаючыся паведамленняў зноў, і што не трэба зноў увайсці ў сістэму, белая старонка не бывае.

Так павінна быць і што-то з ўваходу ў ўліковы запіс

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

ОК Цяля, вы ачысцілі куки, але як наконт вашай мадэратары? Хіба яны ачысціць ўсе куки?

Я цытую:

LOL, гэта першае, што я заўсёды мець іх рабіць. Гэта і ачыстка кэшу.
    Ды яны і зрабілі.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

хм Выбачайце Цяля, але гэта вельмі цяжка выправіць, мяне, таму што я не магу прайграць гэтую праблему (вы не можаце рабіць гэта занадта), так што калі ласка, праверце яго, калі vBET адключаная. Калі ласка, адключыце vBET цяпер.
    Мовы:
    Я буду прасіць Міхал пра гэта, можа быць, ён можа яго прайграць.
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 02-11-10 у 15:02.

Дай мне хвілінку, калі ласка Каміль. Я спрабую што-то з гэтым мадэратараў. Я буду далажыць на працягу некалькіх хвілін.

Выбачайце Каміль. Я павінен выбегчы на некаторы час цяпер. Я буду далажыць аб гэтым ледзь пазней яшчэ раз. Дзякуй за вашу дапамогу да гэтага часу.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •