Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 12

Тэма: Абнаўленне да апошняй версіі цяпер старонках атрымліваю памылкі

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    21

Default Абнаўленне да апошняй версіі цяпер старонках атрымліваю памылкі

Я рушыў услед напрамкаў у цяперашні час амаль кожны паток атрымлівае памылку - у мяне ёсць VBSEO таксама - але напрамках толькі сказаць, выгрузкі і імпарту, так што, што я зрабіў

Firefox кажа

Старонка не правільна перасылак

IE кажа

Internet Explorer не можа адлюстраваць вэб-старонку

Як толькі я адключыў VBet памылкі сышоў
    Апошні раз рэдагавалася dgparent; 21-10-10 у 00:46.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,
    Калі vBET уключаны, і вы на асноўны сайт (без перакладу) працуе сайт ці не? Калі так, калі ласка, уключыце vBET і даць мне адрас гэтага сайта.
    Калі няма, калі ласка, дашліце мне PM вашага адміністратара і FTP-доступу. Дзякуй

Мовы:
    Калі ласка, паспрабуйце адключыць кэш для гасцей па admincp-&ГТ;ад vbet&ГТ;кэш і паспрабаваць знайсці гэтае пытанне зноў.
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 21-10-10 у 08:24.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    21

Гэта быў ужо адключаны pm'ed я вам сваю інфармацыю

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Паглядзіце, калі ласка, да вашых PM

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    21

Я адказаў табе

Quote Паведамленне ад kamilkurczak View Post
    Паглядзіце, калі ласка, да вашых PM

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

нармальна.
    Дастаткова паглядзець тут:
    vBET перакладаць URL добра (напрыклад, - вы можаце бачыць яго ў зыходны код старонкі пасля перакладу на пл)
    Code:
    http://.../forum/pl/introduce-yourself/390092-witam-y-all-post490968.html#post490968
    але пры націску і перайсці да гэтай тэме ў вас ёсць перанакіраванне на:
    Code:
    http://.../forum/pl/a/390092-witam-y-all.html#post490968
    Ня добрую інтэграцыю з vBSEO.
    Я заўважыў, што ў вас ёсць vBSEO 3.3.0. Гэта старая версія гэтага прадукта.
    Старая версія vBET (да вашага абнаўленне) працавалі ў адпаведнасці з vBSEO. гэта была добрая інтэграцыя, але пасля абнаўлення неабходна абнавіць vBSEO да апошняй версіі.
    Мовы:
    пасля абнаўлення vBSEO вы павінны зрабіць файл integranion яшчэ раз (для двух файлаў: форум root/vbseo/includes/functions_vbseo_url.php файл і форум root/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php файл). Усё, што апісана ў readme.html файл - інтэграцыі з vBSEO ў Do-Not-загрузкі тэчку.
    Пасля гэтага uptade павінны быць у парадку. Калі няма - калі ласка, пішыце тут
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 22-10-10 у 14:40.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    21

Я збіраюся проста адключыць VBET - за вашымі інструкцыямі па абнаўленні:

"ВАЖНА для мадэрнізацыі vBET 3.3.6: Падчас абнаўлення, калі ласка, адпраўце імпартнай прадукцыі, а затым загружаць файлы Вось і ўсё, - проста уключыце парадак гэтых 2 кроках".

Гэта нічога не кажа аб змене любых файлаў - вы павінны расказаць людзям, перш чым, калі Рэдагаванне файлаў не патрабуецца -

Паколькі гэта ваша памылка, якую вы павінны быць адзін рэдагавання маіх файлаў - так што зараз я збіраюся страціць усё, што я паклаў у гэты прадукт, таму што ваша інструкцыя не ясна - дзякуючы
    Апошні раз рэдагавалася dgparent; 22-10-10 у 15:16.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Я ведаю, што пасля палепшыць у інструкцыі ў вас няма ніякіх нататак, як інтэграваць з vBSEO але я пісаў аб інтэграцыі з vBSEO файлы пасля абнаўлення vBSEO.

зараз у вас ёсць vBSEO файлаў, адрэдагаваныя пасля першай інсталяцыі з vBET і зараз пасля абнаўлення vBET вам не прыйдзецца гэтага рабіць.

Але пасля абнаўлення да 336 ад vbet ў вас занадта старая версія vBSEO (толькі 330), таму вы павінны палепшыць свой vBSEO да апошняй версіі. Пасля абнаўлення vBSEO вы будзеце мець новы файл (без рэдагавання старога) так што вам прыйдзецца рэдагаваць два vBSEO файлы.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    21

Падобна на тое, я павінен плаціць каму-то выправіць мой форум яшчэ раз - цяпер ні адна з старонак адлюстроўваецца карэктна пасля абнаўлення vbseo згодна з вашым інструкцыям.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Гатова.
    Вы забыліся пра vBSEO інтэграцыі (файл правіць) я пісаў пра тое, што ў папярэднім пасце.
    па-другое - у вас дрэнныя правілы ў вашай Htaccess -. Зараз у вас ёсць добрыя
    усё працуе цяпер - ці можаце вы пацьвердзіць гэтую вестку?

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •