Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 12 з 12

Тэма: Абнаўленне да апошняй версіі цяпер старонках атрымліваю памылкі

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    21

Няма стылю CSS усё зблытана ўсё ж - галоўная старонка гэта добра, але на кожнай старонцы пасля гэтага пераблыталіся, але толькі на англійскай мове? Іншыя мовы добрыя? Гэта дзіўна

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

ды я бачу гэта, але калі вы адключыце vBET па-ранейшаму дрэнна. Калі вы перакладаеце старонка - усё ў парадку, таму гэта не vBET пытанні.
    Калі вы адключыце vBSEO - усё добра - вы можаце паспрабаваць.
    Так што гэта vBSEO пытанні. Я не магу дапамагчы табе, таму што vBET працуе добра (пасля перакладу усё ў парадку)
    Мовы:
    Я заўважыў, што - калі адключыць vBSEO - стыль добра, калі Вы дазволіце vBSEO зноў стылю па-ранейшаму ўсё ў парадку, так што, магчыма кэш? (Паспрабуйце самі - зайдзіце на старонку з дрэнным стылем, адключыце vBSEO, абновіце старонку, уключыце vBSEO зноў). Калі вы выкарыстоўваеце кэш - паспрабаваць ачысціць яго

Як я ўжо пісаў раней - гэта не пытанне vBET
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 22-10-10 у 20:02.

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •