Па словах майго гаспадара мяне ёсць велізарная праблема з vbenterprisetranslator_seo.php працуе ў маёй форумах каталог, які здаецца проста цыклаў і з'ядае рэсурсы працэсара. Ці можаце вы праверыць гэта. Дзякуй.
Па словах майго гаспадара мяне ёсць велізарная праблема з vbenterprisetranslator_seo.php працуе ў маёй форумах каталог, які здаецца проста цыклаў і з'ядае рэсурсы працэсара. Ці можаце вы праверыць гэта. Дзякуй.
Як я бачу, вы зменіце стыль сайта і пераклад хутка працуе цяпер.
Чалавек, не маглі б вы праверыць, што я пытаюся о, vbenterprisetranslator_seo.php працуе ў маёй форумах каталог, які здаецца проста цыклаў і з'ядае рэсурсы працэсара.
Я павінен забіць гэтага пастаянна!
Добры дзень,
vbenterprisetranslator_seo.php Толькі фронт-кантролера, так што калі ў вас ёсць цыкл - яны могуць быць выкліканыя іншы мод. Таму, калі ласка, папытаеце свайго хост-правайдэра - Чаму ён сказаў, што гэтыя цыклы (завесы) і ў чым прычына - мы будзем ведаць, з чаго пачаць.
Вы былі праінфармаваныя аб тым, што можа быць прычынай гэтай праблемы, Міхал. (Ад 9 кастрычніка) Ці вы зрабіць што-небудзь з спісу Міхал? Вы можаце пацвердзіць гэта?
Тут у вас ёсць інфармацыя ад Міхал:
Калі ласка - праверыць, калі першы (таму што ў адпаведнасці з Вашымі дадзенымі з раней паведамлення, мы лічым, што гэта не ставіцца да vBET пытанне, але адна з гэтых опцый).Code:"If after restart it is all ok then I see those possibilities: - Your Apache broke - Your php broke - Some background tasks was running (some sheduled tasks) which was killing your server In first 2 cases it is possible that will never happen again or after long time. If it is 3rd case then the issue will definitivelly come backe as soon as sheduled task will be triggered again."
Калі ласка, праверце асабліва гэты момант: - Некаторыя фонавыя задачы бег (некаторыя пляніроўнікі задач), які забіваў сервер
таму, калі ласка, праверце гэта: проста зайдзіце на ваш AdminCP-> Задачы-> Запланаваныя Дыспетчар задач і адключыць УСЕ - Калі гэта дапамагло - гэта прычына (адзін працэс) - проста уключыце адзін за іншым і знайсці гэты працэс.
Калі няма - праверце першы і другі пункт з гэтага спісу.
Калі ласка, праверце яго, таму што мы vBET падтрымкі і мы маем справу з пытаннямі vBET - не падтрымка сервера.
Калі ласка ПАМЯТАЕЦЕ ІТ:
vbenterprisetranslator_seo.php Толькі фронт-кантролера. Усе запыты, якія адпраўляюцца на сервер прагулкі праз гэты файл, так што яна заўсёды будзе бачная.
Дзякуй
Так, vBET ніколі не мае якіх-небудзь праблем. Гэта заўсёды што-то яшчэ. У мяне цяпер ўстаноўлена хранічны на маім серверы, каб праверыць і забіць vbenterprisetranslator_seo.php кожныя 4 хвіліны. І так як я зрабіў гэта, мой загрузка працэсара была ніжэй 3 на працягу больш за 24 гадзін. Хоць з vbenterprisetranslator_seo.php яна будзе працаваць да больш чым 20 час ад часу. Так, як гэта можа быць што-небудзь іншае!?
Так што адгаворка далей?
EDIT: Якая мэта vbenterprisetranslator_seo.php??
ў вас ёсць інструкцыі, што рабіць і што трэба праверыць з vBET.
Таму, калі ласка, паспрабуйце гэта зрабіць, і пацвердзіць тут. Вы прасілі нас аб гэтым - Міхал даў вам спіс саветаў.
vbenterprisetranslator_seo.php з'яўляецца фронт-кантролера. Усе запыты на сервер (усе моды і інш). Прагулкі па гэтаму файла. Гэта вельмі кароткі файл. Паглядзіце ў ў файл.
гэты файл называецца на кожны запыт вэб-сесіі, з тым гэты файл заўсёды бачная.
Больш падрабязную інфармацыю аб фронт-кантролеры: http://en.wikipedia.org/wiki/Front_Controller_pattern
Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 22-10-10 у 15:06.
Калі вы не пара нашых намёкаў і не выкарыстоўваць у нашай дапамогі, - чаму вы пытаецеся за гэта? Вы ўжо атрымалі адказ і ігнаравалі яго. Гэта сапраўды не мае значэння для вашага сервера вы будзеце ставіцца да нашых намёкі кульгавы адгаворкі або экспертнае заключэнне. Важна для вашага каналізацыі будуць зроблены якія-небудзь дзеянні ці не.
Таму, калі ласка, пару інструкцый, якія вы атрымалі і праверыць гэта выклікана некаторымі запланаванага задання.
Гэта вызначана не vbenterprisetranslator_seo.php віне - таму што няма ні аднаго цыкла наогул. Любы, у каго менш, базавыя веды аб PHP скажа вам, што. І гэта не тэма для абмеркавання - гэта факт. Адкрыйце файл і праверыць гэта самастойна - Ёсць толькі некаторыя ўмоўныя аператары і зменнай. Калі ласка, звярніце ўвагу, што проста кінуўшы дрэнныя словы нічога не зменяць тут. Калі вы ўпэўненыя, што гэта толькі адгаворка, калі ласка, пункт ЛЮБЫ пятля ўнутры vbenterprisetranslator_seo.php файл ...
У адваротным выпадку, калі вы не ведаеце, што адбываецца - то, калі ласка, спачатку праверце яго.
Калі які-небудзь цыкл існуе, ён будзе знаходзіцца ў асобным файле, што рэальна, мэта запыту або ў некаторых запланаваных задач (тое, што вы папрасілі для праверкі). Акрамя таго, мы ўжо праверыць на вашым форуме (раней, чым я даў вам намёкі цытуе Каміль) робіць перанакіраванне завесы адбываецца, і не было.
Як вы ўжо ведаеце, мы павінны інфармацыя які будзе пацвердзіць або абвергнуць гэта некаторыя запланаваныя задачы віне. Інфармацыя Ня думку пакласці ў дрэнным мове і на аснове нічога.
Так што проста сказаць мне гэта. Пасля забойства vbenterprisetranslator_seo.php чаму мае загрузкі працэсара знізіцца з 20 да 2? Усё, што я хачу ведаць.
І вам не знайсці пятля на маім форуме зараз, таму што vbenterprisetranslator_seo.php забіты кожныя 4 хвіліны па хранічны.
EDIT: Не ўсё тут веды ў вас на ўсе гэтыя тэхнічныя рэчы, якія вы ведаеце! Няўжо так цяжка зразумець? Я бачу, мой працэсар ідзе ўверх і ўверх, пакуль ён выходзіць з ладу мой сайт. Прыстаў я да хостынгавай кампаніі, што з'яўляецца прычынай гэтага, і яны даюць мне жа прычыне кожны раз. vbenterprisetranslator_seo.php
Так што я мяркую рабіць? Яны не кажуць мне, што ёсць некаторыя мод працуе запланаванае заданне, якое цыклу, яны кажуць, што гэта vbenterprisetranslator_seo.php
Яны працягваюць даваць мне гэтыя:
17616 25 0 ніхто 80640 28m 4032 R 99,7 0,8 1571:01 lsphp5: ic_html / форумы / vbenterprisetranslator_seo.php
28305 25 0 ніхто 80780 28m 4776 R 99,7 0,8 566:53.72 lsphp5: ic_html / форумы / vbenterprisetranslator_seo.php
24296 15 0 ніхто 76876 23m 3952 S 40,7 0,7 0:00.99 lsphp5: ic_html / форумы / vbenterprisetranslator_seo.php
22259 15 0 ніхто 75036 22m 4328 R 37,9 0,6 0:10.91 lsphp5: ic_html / форумы / vbenterprisetranslator_seo.php
24294 15 0 ніхто 70600 18m 3904 S 12,6 0,5 0:00.78 lsphp5: ic_html / форумы / vbenterprisetranslator_seo.php
Так што цяпер я сапраўды вельмі засмучаны ўсім гэтым, таму што калі гэта была мода, то як я павінен даведацца аб гэтым.
Мне шкада, што я не геній, як ты.
Апошні раз рэдагавалася Taurus; 22-10-10 у 19:02.
Чаму вы пытаеце раз тое, што вы павінны рабіць, калі мы ўжо пісалі, што вы павінны рабіць. Калі вы хочаце, каб ваш хостынг кампаніі падтрымліваць вас з гэтым пытанне - ідзіце туды. Калі вы жадаеце нас падтрымаць вас з гэтым пытаннем затым выкарыстаць падтрымку, якую вы ўжо атрымалі.
Мы цалкам ўсведамляем, што не ва ўсіх ёсць тэхнічныя веды, - вось чаму мы даем бясплатную падтрымку на нашым форуме. Вось чаму ў цябе пакрокавыя інструкцыі, што вы павінны рабіць. Калі ласка, выкарыстоўвайце гэтыя інструкцыі і даць нам зваротную сувязь.
Акрамя таго - мы не кажам вам, што некаторыя іншыя мода прымушаючы яго ў запланаванага задання. З самага пачатку мы кажам вам, што магчымай прычынай праблемы, і з самага пачатку мы просім вас пераканацца ў гэтым. Вы ўжо атрымалі інструкцыі як гэта зрабіць. Калі ласка, рабіце гэта.
Ваша статыстыка нічога не кажа аб дакладнай прычыны - тыя толькі сказалі, што праблема недзе ўнутры вашага форуму (форум, таму што ўсе запыты ідуць праз vbenterprisetranslator_seo.php). Ваша хостынгавай кампаніі не ведаем, наш прадукт і не разумеюць гэтага. Мы не пытаемся, вы ж разумееце, калі вы не хочаце ці не ўяўляецца магчымым - мы просім вас парай дакладныя інструкцыі, якія вы атрымалі. Калі ў вас няма даверу да нашай інфармацыі, што гэта не віна файл vbenterprisetranslator_seo.php чаму ты нават не спытаўшы нас зноў пра гэта? Вы ж не хочаце пачуць праўду ад нас. І мы не будзем хлусіць вам, мы дамо вам яшчэ раз ісціну - няма пятля ўнутры vbenterprisetranslator_seo.php. Можа быць, вы пачнеце разумець, калі вы зразумелі, што не існуе якой-небудзь іншай файл VBulletin ў вашай статыстыкай - і гэта таму, што ўсе запыты, якія ідуць да VBulletin скрозь vbenterprisetranslator_seo.php (за выключэннем панэль адміністратара і г.д.). Мы не ведаем, якія запыты з'яўляюцца рэальнай прычынай праблемы і здаецца, што вы на самай справе не зацікаўлены аб рашэнні пытання, таму што вы будзеце працягваць ігнараваць зноў і зноў, інструкцыі, якія вы атрымалі ад vBET эксперты, сцвярджаючы, што той, хто зусім не ведае пра vBET вам сказаў, што vbenterprisetranslator_seo.php мае завесы. Калі вы хочаце верыць ім, то, калі ласка, спытаеце іх, каб зазірнуць унутр гэтага файла і паказаць вам любы радкі кода дзе любы завесы.
Звярніце ўвагу, што мы не будзем у стане дапамагчы вам, калі вы адмовіцца ад выкарыстання ў нашай дапамогі. Мы будзем вельмі рады, калі ваша праблема ўжо не будзе, да гэтага часу мы не лічым, што гэта сышоў сам.
Існуе ніякага сэнсу абмяркоўваць больш, што гэта vbenterprisetranslator_seo.php віне ці не. Гэта не так. Вы не павінны разумець яго на паром інструкцыям нашых. Мы ўжо апісалі, чаму vbenterprisetranslator_seo.php не маюць завес і напісаў вам, што калі вы хочаце працягваць казаць, што яна ёсць, то, калі ласка, паказаць яго. Пакуль вы не ведаеце, што вы пішаце пра калі ласка, спыніце падарваць гэты факт. Якая ваша мэта тут - вырашыць пытанне ці абмеркаваць тое, што, як вы ўжо пісалі ў вас няма ведаў аб? Калі ласка, звярніце ўвагу, што абмеркаванне аб завес ў vbenterprisetranslator_seo.php цалкам таліі часу вашыя і нашыя, і перамяшчае вас не наперад да вашай праблеме.
Я што вам было б нашмат менш, засмучаны, калі перастаць слухаць паплыў, хто не ведае vBET, пачаць слухаць нас, і абложных нашы намёкі, а не ўвесь час кажу, што мы даем вам кульгавых апраўдання, нават без праверкі таго, што мы пішам пра ...
Акрамя таго, адказваючы на ваша пытанне, які вы толькі што далі:
Вы ўжо атрымалі адказ на гэты і вырашыў яго ігнараваць ... Калі ласка, выкарыстоўвайце гэта:калі яна была мода, то як я павінен даведацца аб гэтым.
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post5580
У вас ёсць апісаныя там, як вы можаце адключыць запланаваныя заданні. Проста выключыць адзін за іншым. Выключыце адзін і бачу, што праблема ўсё яшчэ адбываецца. Калі так выключыць другі і зноў ... Калі праблема прыпынку адбываецца - то ў мінулым інвалідаў запланаванага задання нясе адказнасць. Калі вы адключыце ўсе запланаваныя задачы і пытанне будзе ўсё яшчэ можа здарыцца нават пасля перазагрузкі сервера, то ён пацвердзіць, што гэта не віна запланаваных задач. У такім выпадку мы будзем даследаваць яго больш. На дадзены момант нам трэба пацвярджэнне аб гэтай магчымай прычыне, таму што здаецца найбольш верагодным для нас.
Апошні раз рэдагавалася vBET; 22-10-10 у 20:43.
ОК, дзякуй. Я буду рабіць тое, што вы кажаце.
Ці магу я задаць вам толькі гэта. Я vbenterprisetranslator_seo.php на дадзеным этапе забіты кожныя 4 хвіліны калі яны прысутнічаюць. Да гэтага часу я не бачыў якіх-небудзь праблем на маім форуме, робячы гэта, а таксама мой загрузка працэсара была надзвычай нізкай для як 2 дні, так як я зрабіў гэта.
Такім чынам, я проста хачу ведаць, ці з'яўляецца гэта дрэнна, што трэба зрабіць? Забойства vbenterprisetranslator_seo.php, што ёсць. Што ўплывае на гэта будзе мець?
І мае выбачэнні, калі я прыйшоў за грубасць. Не мае намеру.