Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: Паведамленне пра памылку пры абнаўленні

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    7

Default Паведамленне пра памылку пры абнаўленні

прывітанне,

я ў цяперашні час маюць vbet 2,21 працуе на маім сайце, з VBulletin 3.8.1 і 3.3.2 vbseo. я пайшоў перайсці на vbet 3.12. Я загрузіў ўсе файлы на перазапіс існых. Затым я адправіўся ў AdminCP для загрузкі прадукту. Аднак, калі я пайшоў у AdminCP, я атрымаў наступнае паведамленне пра памылку:

Не можа перавызначыць vbseo_thread_seotitle () у / галоўная / каталог карыстальніка / public_html / уваходзіць / functions_vbseo_createurl.php на лініі 38

так што я не магла Увайсці ў AdminCP загрузіць прадукт.

я вярнуліся назад у vbet 2,21 файлы на дадзены момант.

Вы ведаеце, у чым праблема? Як можна вырашыць гэтае паведамленне пра памылку?

дзякуй
    Simit

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад simit patel View Post
    прывітанне,

я ў цяперашні час маюць vbet 2,21 працуе на маім сайце, з VBulletin 3.8.1 і 3.3.2 vbseo. я пайшоў перайсці на vbet 3.12. Я загрузіў ўсе файлы на перазапіс існых. Затым я адправіўся ў AdminCP для загрузкі прадукту. Аднак, калі я пайшоў у AdminCP, я атрымаў наступнае паведамленне пра памылку:

Не можа перавызначыць vbseo_thread_seotitle () у / галоўная / каталог карыстальніка / public_html / уваходзіць / functions_vbseo_createurl.php на лініі 38

так што я не магла Увайсці ў AdminCP загрузіць прадукт.

я вярнуліся назад у vbet 2,21 файлы на дадзены момант.

Вы ведаеце, у чым праблема? Як можна вырашыць гэтае паведамленне пра памылку?

дзякуй
    Simit
    Гэта нармальна, таму што вы не зрабілі цэлы інтэграцыі, як апісана ў кіраўніцтве і ён ужо зрабіў частковае (ужо усталяваны. Htaccess правілаў). Калі ласка, глядзіце тут:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...2.html # post169

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •