Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Кэш і выкарыстанне базы дадзеных

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Default Кэш і выкарыстанне базы дадзеных

Прывітанне, гледзячы на маю базу дадзеных сёння я заўважаю ў мяне ёсць шмат шмат новых табліц, Ёсць 3 розных тыпаў кэш vbet, нармальныя, сярэднія і кароткія, чаму ж у мяне ёсць 3 розных тыпаў табліц? Ці трэба мне ўсе гэтыя табліцы?

Я заўважаю, што гэта займае 1,3 ГБ касмічных ******, я меркаваў, што кэш чысціцца даволі часта:
    Выкарыстоўваць кэш = Так
    Кэш Time To Live (TTL) = 5
    Выкарыстоўвайце Поўны Кэш файлаў для гасцей (BETA!) = Няма
    Кэш ачысткі стратэгіі (кампанент Database Cache) = нармальны
    Кэш ачысткі timelap (кампанент Database Cache) = 0
    Перастаньце глядзець пасля х няўдач (кампанент Database Cache) = 15

Усе сцягі адключаныя.

З павагай,
    Сайман

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Так, вам патрэбна гэтая табліц. Гэта робіцца для аптымізацыі vBET.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Мой кэш расце больш 20Гб на працягу тыдня (гэта маё TTL на дадзены момант), і я цалкам упэўнены, што стаўленне хітоў да ліку промахаў даволі вялікі

Я б адна прапанова, аднак, было б нядрэнна, калі бы варыянт, каб перамясціць кэш табліцы з знешняй базай дадзеных, так што прасцей запусціць рэзервовае капіраванне БД без таго, каб ачысціць кэш.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

У нас ужо ёсць такі запыт на змяненне Я не памятаю зараз яго ў з улікам дзяржаўнай або зацверджаны, Але мы будзем над гэтым працаваць.

Акрамя таго, калі ваш сервер будзе ў стане мець больш кэш-памяці мы рэкамендуем ўсталяваць TTL вышэй. Гэта паскорыць ваш пераклад генерацыі старонкі, таму што зараз усё часцей перакладаюцца ўтрымання павінны быць ўзятыя з Google. Мы ведаем, што кэш можа мець вялікі памер - гэта нармальна, калі ў вас ёсць вялікі форум памеру і цяпер памножыць яго ўтрыманне 52 раз

У нас ёсць кэш плюнуў на так шмат табліц, так як яна працуе нашмат хутчэй, чым і ачысткі з'яўляецца больш бяспечным (робіць у стане даць сервер некаторы час, каб адпачыць паміж кожнай табліцы). Гэта ўсё ў мэту, і мы пайшлі на гэты пункт гледжання, досвед працы з папярэднімі падыходамі. Так што зараз гэта спелы рашэнне.

Таксама, калі вы не пакутуеце з недахопам прасторы на цвёрдым дыску, мы раім звярнуцца ў гасцявых кэша. Гэта зойме яшчэ больш месца, але гэта будзе на HD не ў базе дадзеных, і гэта дазволіць адразу адказ для гасцей (без запытаў да базы дадзеных).

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Як госць працы кэш? Цяперашні час я выкарыстоўваю 3.3.3 з некаторымі змены кода для выпраўлення памылак, і яшчэ не абнавілі дзеля стабільнасці. Проста цікава! Існуюць цэлыя старонкі кэшуюцца, або жа проста файлы ўтрымоўваюць слоўнік слоў і іх перакладаў на гэтай старонцы?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад moman View Post
    Як госць працы кэш? Цяперашні час я выкарыстоўваю 3.3.3 з некаторымі змены кода для выпраўлення памылак, і яшчэ не абнавілі дзеля стабільнасці. Проста цікава! Існуюць цэлыя старонкі кэшуюцца, або жа проста файлы ўтрымоўваюць слоўнік слоў і іх перакладаў на гэтай старонцы?
    Цэлыя старонкі кэшуюцца на цвёрдым дыску і перадаюцца на браўзэр як статычныя HTML файлы (пасля праверкі робіць запыт кэшуецца).

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •