і ў мяне ёсць толькі два электронных лісты.усё добра, я не магу прайграць тваё пытанне, таму я думаю, што ўсё ў парадку.
і ў мяне ёсць толькі два электронных лісты.усё добра, я не магу прайграць тваё пытанне, таму я думаю, што ўсё ў парадку.
Карыстальнік толькі што адправіў, і абодва я і мае мадэратары атрымалі апавяшчэння ў два разы!, Гэта адбылося толькі пасля ўсталёўкі vBet.
Я дадам вашу электронную пошту на наш форум, які дае апавяшчэнне, калі вы размясціце сябе VBulletin не дасць вам апавяшчэнне аб уласнай пасады, я адпраўлю паведамленне і паглядзець, калі ў вас ёсць толькі адзін ліст![]()
Толькі адправіў і атрымаў 6 апавяшчэнняў .... вы б таксама!
гэта можа быць што-то рабіць з кодам тэгі?
Добра, я заўважыў, што. Ці можаце вы растлумачыць, як дадаць адрас электроннай пошты ў форуме? Я пастараюся прайграць яго на маёй тэставай форуме.
Я ў першым пасце http://www.vbenterprisetranslator.co...289-post1.html
ок, дзякуй за гэта. Цяпер я паспрабую прайграць гэтую праблему на маім тэставым форуме і выправіць!
![]()
Дзякуй, але гэта можа быць што-то рабіць з маім кодам тэгі і мае HTML кнопку для падсвятлення кода.
Не саромейцеся праглядаць шаблоны / файлы ў вас ёсць доступ да абодвух
Толькі што новая пасаду ў рамках гэтага форуму, але толькі адно апавяшчэнне, але не выкарыстоўваць тэгі Пераўтварэнне сартавання і фільтрацыі ліст для HTML