Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 19 з 19

Тэма: Вікі на поўдзень пытаннях каталог

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Запытаў SQL сябе нармальна - як вы самі пісалі, што яна працуе для форуму.

Вы ўносілі важную інфармацыю - Размовы ня VBulletin мод. Так vBET не можа падтрымаць яго. Калі MediaWiki ня VB мод то канчаткова ён не выкарыстоўвае любы кручок У.Б. - Вы напісалі самі, што гэта асобнае прыкладанне. vBET я VBulletin прадпрыемства Перакладчык - мы пераводзім форуму.

Так Прычынай гэтай памылкі з'яўляецца тое, што VBulletin ня ініцыялізуецца - ён не выкарыстоўваецца на ўсе ...

Я маркіроўкі гэтае пытанне вырашаным, паколькі мы ведаем, чаму-то зараз і мы ведаем, што гэта не vBET сферу наогул - vBET не гатовая перакладаць старонкі, не звязаныя з форума.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 10-10-10 у 21:48.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    29

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Запытаў SQL сябе нармальна - як вы самі пісалі, што яна працуе для форуму.

Вы ўносілі важную інфармацыю - Размовы ня VBulletin мод. Так vBET не можа падтрымаць яго. Калі MediaWiki ня VB мод то канчаткова ён не выкарыстоўвае любы кручок У.Б. - Вы напісалі самі, што гэта асобнае прыкладанне. vBET я VBulletin прадпрыемства Перакладчык - мы пераводзім форуму.

Так Прычынай гэтай памылкі з'яўляецца тое, што VBulletin ня ініцыялізуецца - ён не выкарыстоўваецца на ўсе ...

Я маркіроўкі гэтае пытанне вырашаным, паколькі мы ведаем, чаму-то зараз і мы ведаем, што гэта не vBET сферу наогул - vBET не гатовая перакладаць старонкі, не звязаныя з форума.
    Тады як жа іншыя пераводзяць MediaWiki тут? Няма сэнсу мне, чаму яны могуць, а я не магу. Яны працуюць мост, як і я.

Запыт можна было б няправільным, таму што я, магчыма, не выконваецца належным чынам.

http://www.vbenterprisetranslator.co...mediawiki.html

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Звярніце ўвагу, што я не ведаю MediaWiki прадукту. Мая апошняя база адказ на ваша апісанне - што гэта асобнае прыкладанне. Змяніць статус Каб растлумачыць і праверыць яго яшчэ раз

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Як я бачу, MediaViki не асобнае прыкладанне - гэта інтэграваны з VBulletin і старонка генеруецца форуму. Вы можаце праверыць гэта самастойна - ёсць адрас.

Як я бачу на вашым форуме MediaWiki не інтэгравана - старонка не спараджаецца форуму. У гэтым розніца.

Такім чынам, спачатку інтэграваць MeidaWiki з форума. І калі старонак будзе генеравацца VBulletin (тое ж, калантытула і т. д.), то вы можаце інтэграваць яго з vBET.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    29

Як я бачу, MediaViki не асобнае прыкладанне - гэта інтэграваны з VBulletin і старонка генеруецца форуму. Вы можаце праверыць гэта самастойна - ёсць адрас.

Як я бачу на вашым форуме MediaWiki не інтэгравана - старонка не спараджаецца форуму. У гэтым розніца.

Такім чынам, спачатку інтэграваць MeidaWiki з форума. І калі старонак будзе генеравацца VBulletin (тое ж, калантытула і т. д.), то вы можаце інтэграваць яго з vBET.
    Прадукт спасылка падобная на тое, што я бегаю. Я звязаны з форума, як два прадукту абмену ўваходу ў сістэму інфармацыі паміж імі.

Вы хочаце сказаць, што мне трэба ўключыць верхніх і ніжніх калантытула, каб зрабіць свой мод вядуць сябе для мяне, як для іншага чалавека?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Не, гэта не выпадак у тым ліку склеп або загаловак. Гэта выпадак старонак інтэграцыі вікі, якія будуць атрыманы ў рухавіку форуму.

Гэтак жа, як я напісаў - наш кліент, які выкарыстоўвае vBET ісці перакладаць вікі-старонак выкарыстоўвае яго, каб сапраўды перавесці VBulletin старонку, якая паказвае, вікі-старонкі (магчыма, - гэта, як я гэта бачу). Вось чаму vBET працуе там. Як я бачу на вашай старонцы вікі форум не спараджаецца рухавіка форуму.

Калі ласка, звяжыцеся з карыстачом, які ўжо зрабіў гэта, і папрасіць у яго дэталі інтэграцыі паміж VBulletin і MediaWiki. Ён спасылаецца на той жа мод, але гэта не азначае, што некаторыя дадатковыя задачы, не было зроблена. Як я ўжо пісаў вынікі адрозніваюцца паміж вашым форумах, так што я падазраю, што нешта большае было зроблена тут (гэта можа быць нават гэтае пытанне мод канфігурацыі, ці проста атрымаць доступ пытанне - няправільны адрас).

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    29

Не, гэта не выпадак у тым ліку склеп або загаловак. Гэта выпадак старонак інтэграцыі вікі, якія будуць атрыманы ў рухавіку форуму.
    Недахоп у тым, што сцвярджэнне, што MediaWiki старонак ніколі не спароджаных форуму. vBmediawiki з'яўляецца мостам для адзінага ўваходу паміж форумам і вікі. Я разумею, што гэта зусім іншая мода, чым я выкарыстоўваю, бо я не магу запусціць vbmediawiki, як я па 3.8.x і што мода на VB4.
    Гэтак жа, як я напісаў - наш кліент, які выкарыстоўвае vBET ісці перакладаць вікі-старонак выкарыстоўвае яго, каб сапраўды перавесці VBulletin старонку, якая паказвае, вікі-старонкі (магчыма, - гэта, як я гэта бачу). Вось чаму vBET працуе там. Як я бачу на вашай старонцы вікі форум не спараджаецца рухавіка форуму.
    Як я ўжо казаў, ні яго тэхнічна. Хоць існуе больш цесная інтэграцыя скуры з яго мод.
    Калі ласка, звяжыцеся з карыстачом, які ўжо зрабіў гэта, і папрасіць у яго дэталі інтэграцыі паміж VBulletin і MediaWiki. Ён спасылаецца на той жа мод, але гэта не азначае, што некаторыя дадатковыя задачы, не было зроблена. Як я ўжо пісаў вынікі адрозніваюцца паміж вашым форумах, так што я падазраю, што нешта большае было зроблена тут (гэта можа быць нават гэтае пытанне мод канфігурацыі, ці проста атрымаць доступ пытанне - няправільны адрас).
    Я цаню Ваш час. Яго інтэграцыя з іншай версіі форуму.

Калі ласка, адкажыце на гэта. Як я магу даведацца, калі мой мод / мост выкарыстоўвае global_complete? Я думаю, я буду старацца, каб ён працаваў на маім уласным калі я магу атрымаць на гэтае пытанне адказаў.

Не магу я выкарыстаць PhotoPost інструкцыям на гэтым сайце?

Дзякуй

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так - гэта можа быць тое, што на яго форуме, што яна працуе з-за розных версій. Як я ўжо пісаў раней, чым я не ведаю падрабязнасцяў яго інтэграцыі паміж VBulletin над MediaWiki. Падобна на тое, што яна спараджаецца VBulletin, усё гэта можа быць схема інтэграцыі як вы напісалі. Можа быць, новая версія MediaWiki мод робіць дадатковыя рэчы, можа быць, у форуме розуму дадатковых намаганняў. Ты спыталася ў яго? Вы правяралі апісанне найноўшых мод інтэграцыі MediaWiki? Я бачу, што сцягі ў склеп - падобна, склеп ствараецца механізм шаблонаў VB, а не толькі жорстка.

Як праверыць, ці робіць крук global_complete выкарыстоўваецца. Гэта вельмі проста. Калі вы зрабілі першую частку інтэграцыі адпаведным чынам - гэта значыць, форум будзе прызнаваць сувязі з моўнай код (г.зн. / пл /...) - тады, калі global_complete Падтрымліваецца старонка будзе пераводзіць у парадку. Калі яна не падтрымліваецца, то старонка не будзе пераведзены, і вы можаце бачыць, што на старонку, якая павінна быць перакладзеная спасылкі пад сцягамі будзе мець "vbet_flag 'у URL-адрасе.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    29

Так - гэта можа быць тое, што на яго форуме, што яна працуе з-за розных версій. Як я ўжо пісаў раней, чым я не ведаю падрабязнасцяў яго інтэграцыі паміж VBulletin над MediaWiki. Падобна на тое, што яна спараджаецца VBulletin, усё гэта можа быць схема інтэграцыі як вы напісалі. Можа быць, новая версія MediaWiki мод робіць дадатковыя рэчы, можа быць, у форуме розуму дадатковых намаганняў. Ты спыталася ў яго? Вы правяралі апісанне найноўшых мод інтэграцыі MediaWiki? Я бачу, што сцягі ў склеп - падобна, склеп ствараецца механізм шаблонаў VB, а не толькі жорстка.

Як праверыць, ці робіць крук global_complete выкарыстоўваецца. Гэта вельмі проста. Калі вы зрабілі першую частку інтэграцыі адпаведным чынам - гэта значыць, форум будзе прызнаваць сувязі з моўнай код (г.зн. / пл /...) - тады, калі global_complete Падтрымліваецца старонка будзе пераводзіць у парадку. Калі яна не падтрымліваецца, то старонка не будзе пераведзены, і вы можаце бачыць, што на старонку, якая павінна быць перакладзеная спасылкі пад сцягамі будзе мець "vbet_flag 'у URL-адрасе.
    Калі ласка, забіце гэтага, я здаўся.

Дзякуй

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •