Паведамленне ад
vBET
Так - гэта можа быць тое, што на яго форуме, што яна працуе з-за розных версій. Як я ўжо пісаў раней, чым я не ведаю падрабязнасцяў яго інтэграцыі паміж VBulletin над MediaWiki. Падобна на тое, што яна спараджаецца VBulletin, усё гэта можа быць схема інтэграцыі як вы напісалі. Можа быць, новая версія MediaWiki мод робіць дадатковыя рэчы, можа быць, у форуме розуму дадатковых намаганняў. Ты спыталася ў яго? Вы правяралі апісанне найноўшых мод інтэграцыі MediaWiki? Я бачу, што сцягі ў склеп - падобна, склеп ствараецца механізм шаблонаў VB, а не толькі жорстка.
Як праверыць, ці робіць крук global_complete выкарыстоўваецца. Гэта вельмі проста. Калі вы зрабілі першую частку інтэграцыі адпаведным чынам - гэта значыць, форум будзе прызнаваць сувязі з моўнай код (г.зн. / пл /...) - тады, калі global_complete Падтрымліваецца старонка будзе пераводзіць у парадку. Калі яна не падтрымліваецца, то старонка не будзе пераведзены, і вы можаце бачыць, што на старонку, якая павінна быць перакладзеная спасылкі пад сцягамі будзе мець "vbet_flag 'у URL-адрасе.