Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 19

Тэма: Вікі на поўдзень пытаннях каталог

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    29

Default Вікі на поўдзень пытаннях каталог

Добра, у мяне вікі у падкаталог www.xxxxxxx.com / вікі, Мой форум у www.xxxxxxx.com / форумаў.

Я спрабую аб'яднаць пераклад на MediaWiki, якая падзяляе мае ўваходу ў сістэму інфармацыі з форума аб сабе.

Я бачу наступную памылку БД пры тэставанні:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Любая ідэя, дзе шукаць? Я чытаў кожнае прапанову вы далі іншым аб тым, як інтэграваць. Праблема ў тым, што я проста не ведаю, якое рашэнне мне трэба.

Дзякуй

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

гэта поўнае паведамленне пра памылку? калі няма, то устаўце тут поўны.

Вы таксама можаце аптымізаваць табліц БД. зрабіць гэта проста перайдзіце да AdminCP-> Maintence-> рамонт / аптымізаваць табліцы-> chect ўсё-> і націсніце працягваць

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    29

Quote Паведамленне ад kamilkurczak View Post
    гэта поўнае паведамленне пра памылку? калі няма, то устаўце тут поўны.

Вы таксама можаце аптымізаваць табліц БД. зрабіць гэта проста перайдзіце да AdminCP-> Maintence-> рамонт / аптымізаваць табліцы-> chect ўсё-> і націсніце працягваць
    Гэта не кажа табліца разбурана ... ён кажа несапраўдным SQL. Хутчэй за ўсё з-за тое не так з перапісвае для вікі пад рэж або няпоўнай інтэграцыі з вікі.

Я ўпэўнены, што я-то адсутнічае і шукае крокі мне трэба для майго інтэграцыі.

Я атрымліваю ніякіх памылак на форуме сябе.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    29

Алё? Гэта не можа быць тое, што цяжка для вас, хлопцы, каб дыягнаставаць.
    Апошні раз рэдагавалася Smaug; 07-10-10 у 00:12.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Праўда, цяжка дыягнаставаць - няма якой-небудзь нумар памылкі, ні паведамленні аб памылцы. Вось чаму Каміль просім вас яна поўная мець зносіны памылка або што-то выдаліць адтуль.

Без паведамленне пра памылку мы сьляпыя тут ... Вы можаце знайсці больш падрабязную інфармацыю аб гэтым, у прыкладзе ў часопісах?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Таксама - як я разумею, гэта адбываецца толькі для вікі. Для нармальнай старонкі няма. Выкарыстоўваеце вы прэфікс табліцы?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    29

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Таксама - як я разумею, гэта адбываецца толькі для вікі. Для нармальнай старонкі няма. Выкарыстоўваеце вы прэфікс табліцы?
    Недапушчальныя SQL з'яўляецца памылкай.

Гэта тое, што прыйшоў у электронную пошту, у мяне няма нумары памылкі.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    Вікі табліц пачынаюцца з "mw_", усё астатняе для сайта, без прэфікса. Я бачу вышэй, дзе ён кажа "па-за = ісціна" ў два разы. Я буду глядзець на перапісвае.

Я дакладна ведаю, што мая рэалізацыя была ў значнай ступені здагадка адносна таго, якія каманды выкарыстоўваць для інтэграцыі вікі. Тое, што я хачу ведаць, гэта тое, што вашы паведамленні ставіцца да мяне. Абмеркаванне ці выкарыстоўваць глабальныя поўнай? Я сапраўды не ведаю, як бы я быць у стане сказаць, што?

Дзякуй за ваш час

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    29

26 гадзіну падняць **********

Спаганяецца Ці плата магу заплаціць за прыярытэт адказы?

Дзякуй

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вельмі прашу прабачэння за затрымку. Мы не прымаем плацяжы за прыярытэт адказаў. Мы стэнд (мяне і Каміль), дзе на форуме у чацвер і пятніцу - проста не зразумець, хто будзе клапаціцца аб гэтай праблеме. Дадаць якое-небудзь пытанне паставіць больш святла, Каміль, аднак, што я ўзяў гэты выпадак ... Выбачайце. Мы будзем рабіць гэта лепш у наступны раз. Таксама спадзяюся, што Вы будзеце шчаслівыя ведаючы, што мы пачнем шукаць яшчэ аднаго супрацоўніка для абслугоўвання кліентаў (у гэтыя выходныя або на наступным тыдні з'явіцца рэклама)

Вы будзеце ведаць, што інтэграваны модуль выкарыстоўвае global_complete таму, што старонкі не будуць перакладацца. Сувязі з кодам мовы Віль працы, але старонка не будзе пераведзены. Калі так адбываецца, то, калі ласка, звяртайцеся падказкі для модов, які не падтрымлівае global_complete. Гэта можа адбыцца толькі для модов, які генеруе свае ўласныя старонкі і цалкам ігнараваць VBulletin архітэктуры.

Аб пытанні MySQL - мы ўсё яшчэ сляпыя. Я думаў, што гэта можа быць прэфіксам пытанне, але вы не выкарыстоўваеце яго для форуму. Без дадатковай інфармацыі аб пытанні мы не ў стане сказаць, што гэта такое. Калі ласка, звяжыцеся з падтрымкай MySQL і спытаць, чаму вашы паведамленні не маюць які-небудзь нумар памылкі, ні апісанне памылкі. Акрамя таго - вы праверыць MySQL часопісы? Можа быць, там будзе больш аб гэтым.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    29

Quote Паведамленне ад vBET View Post

Вы будзеце ведаць, што інтэграваны модуль выкарыстоўвае global_complete таму, што старонкі не будуць перакладацца. Сувязі з кодам мовы Віль працы, але старонка не будзе пераведзены. Калі так адбываецца, то, калі ласка, звяртайцеся падказкі для модов, які не падтрымлівае global_complete. Гэта можа адбыцца толькі для модов, які генеруе свае ўласныя старонкі і цалкам ігнараваць VBulletin архітэктуры.
    ОК, гэта не мод для VBulletin, Mediawiki з'яўляецца самастойным. Толькі спасылку на мой форумах гэты мод ад vb.org:
    Абмеркаванне / VBulletin Single Sign-On - vBulletin.org форум

Таму што я выкарыстоўваю гэты мод для "моста" карыстацкія сесіі, я ўсё яшчэ цікава, калі глабальнае поўнай знаходзіцца ў выкарыстанні і пры гэтым яшчэ блытаюць, рэалізацыя якіх з'яўляецца правільным.

Аб пытанні MySQL - мы ўсё яшчэ сляпыя. Я думаў, што гэта можа быць прэфіксам пытанне, але вы не выкарыстоўваеце яго для форуму. Без дадатковай інфармацыі аб пытанні мы не ў стане сказаць, што гэта такое. Калі ласка, звяжыцеся з падтрымкай MySQL і спытаць, чаму вашы паведамленні не маюць які-небудзь нумар памылкі, ні апісанне памылкі. Акрамя таго - вы праверыць MySQL часопісы? Можа быць, там будзе больш аб гэтым.
    Існуе памылка не рэгіструецца MySQL, я толькі што праверыў, адкрыўшы часопіс памылак, названага ў my.cnf.

Гэта заяву несапраўдным.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Выбраць не ўдаецца. Няўжо тыя, табліц і палёў выглядаць правільна для Вас? Дзе гэты выбар, з якой выклікаецца?

Дзякуй за вашу дапамогу

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •