Паведамленне ад
vBET
Вы будзеце ведаць, што інтэграваны модуль выкарыстоўвае global_complete таму, што старонкі не будуць перакладацца. Сувязі з кодам мовы Віль працы, але старонка не будзе пераведзены. Калі так адбываецца, то, калі ласка, звяртайцеся падказкі для модов, які не падтрымлівае global_complete. Гэта можа адбыцца толькі для модов, які генеруе свае ўласныя старонкі і цалкам ігнараваць VBulletin архітэктуры.
ОК, гэта не мод для VBulletin, Mediawiki з'яўляецца самастойным. Толькі спасылку на мой форумах гэты мод ад vb.org:
Абмеркаванне / VBulletin Single Sign-On - vBulletin.org форум
Таму што я выкарыстоўваю гэты мод для "моста" карыстацкія сесіі, я ўсё яшчэ цікава, калі глабальнае поўнай знаходзіцца ў выкарыстанні і пры гэтым яшчэ блытаюць, рэалізацыя якіх з'яўляецца правільным.
Аб пытанні MySQL - мы ўсё яшчэ сляпыя. Я думаў, што гэта можа быць прэфіксам пытанне, але вы не выкарыстоўваеце яго для форуму. Без дадатковай інфармацыі аб пытанні мы не ў стане сказаць, што гэта такое. Калі ласка, звяжыцеся з падтрымкай MySQL і спытаць, чаму вашы паведамленні не маюць які-небудзь нумар памылкі, ні апісанне памылкі. Акрамя таго - вы праверыць MySQL часопісы? Можа быць, там будзе больш аб гэтым.
Існуе памылка не рэгіструецца MySQL, я толькі што праверыў, адкрыўшы часопіс памылак, названага ў my.cnf.
Гэта заяву несапраўдным.
Code:
Invalid SQL:
SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
Выбраць не ўдаецца. Няўжо тыя, табліц і палёў выглядаць правільна для Вас? Дзе гэты выбар, з якой выклікаецца?
Дзякуй за вашу дапамогу