Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: Google Умовы выкарыстання пытання

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычнік 2010
    Паведамленняў
    1

Default Google Умовы выкарыстання пытання

Добры дзень,

Мы вельмі зацікаўлены, каб атрымаць пару ліцэнзій на сайты.

У мяне ёсць некалькі пытанняў, на аснове API Google Умовы выкарыстання, гэты прадукт выкарыстоўвае Google API для перакладу.

Вось некалькі рэчаў, якія я знайшоў на старонцы ўмовы

Google AJAX API Умовы выкарыстання - старонцы, калі ласка, пошук, я не магу ўстаўляць спасылкі, пакуль у мяне ёсць 15 пасад.

1. прадставіць любую просьбу больш за 5000 знакаў;

Пытанне: Ці з'яўляецца яно ахоплівае ..? як мы ўжо такія артыкулы, як ніткі, якія будуць больш за 5000 на старонку або паведамленне

капіяваць, захоўваць, архіваваць, перавыдаваць або стварыць базу дадзеных Google Вынікі, цалкам або часткова, прама ці ўскосна, за выключэннем таго, што вы можаце: (1) крама Google Усяго ў часовы кэш для перыяду, не перавышае 15 (пятнаццаці) дзён, выключна для мэт выкарыстання Google Усяго для выканання канкрэтных карыстальнікам запытанага дзеянні, і / або

Пытанне: Мы сапраўды атрымліваем даволі шмат трафіку каля 6 млн. праглядаў старонак у месяц .. - Як прадукту закранае маю сітуацыю. Я ведаю, кэш асаблівасць заключаецца ў прадукт, але ці ёсць выкарыстанне макс у дзень.

Чакаем адказаў

Ура
    Чандра

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Добры дзень,

Па дадзеных на вашы пытанні:

1. Ды яна пакрыта. vBET ёсць алгарытм, які належным пасылае дадзеныя ў Google. У выпадку, калі які-то тэкст вельмі доўгі, то ён будзе рэзаць і адпраўляць па частках. vBET нават паспрабаваць скараціць гэта разумна - гэта значыць, што не ў любым месцы, але (як я памятаю парадку) шукае кропку, калі б не з'явіўся, то шукае коску, калі не з'явіўся, то патрабуецца прастору і ў канцы толькі ў неабходным індэкс месца.

3. vBET не які-небудзь абмежаванні макс выкарыстання ў дзень. Калі ласка, звярніце ўвагу, што ў вельмі вялікі форум дадаўшы 52 новых моў пры запуску можа быць занадта шмат для вашага сервера (у залежнасці ад сервера). Тым не менш vBET лёгка канфігуруецца з дапамогай панэлі адміністратара - так што вы можаце ўключыць у пачатку толькі некаторыя пераклады і пасля гэтага дадаць новыя, адзін за іншым адзін на некалькі дзён (як кэш будзе выконваць). Таксама vBET мае Госць Кэш функцыя, якая дазваляе захоўваць вынікі, атрыманыя для гасцей, як статычныя файлы - гэта дае наступны адказ для гасцей, значна хутчэй і без выкарыстання запытаў БД. vBET нават дазваляе вызначыць, якія старонкі з'яўляюцца менш важнымі і наладзіць розны час жыць для тых, хто ў госцевым кэша. Па змаўчанні Госць Кэш час жыцця складае 1 гадзіну для важных старонак, і 15 дзён для менш значнымі (напрыклад, старонкі члена) - усё лёгка наладжваецца.

Калі ў вас ёсць будучыя пытанні - калі ласка, проста спытаеце

Ура
    Міхал

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •