Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Ручное рэдагаванне іншую мову перакладу вынік / кэш, па адміністратара

Default Ручное рэдагаванне іншую мову перакладу вынік / кэш, па адміністратара

Я чытаў пра гэта, перш чым тут

Quote Паведамленне ад rstankiewicz View Post
    Ці ёсць спосаб абнаўлення кэша, калі перакладу Google не зусім правільна? Адміністратары могуць рэдагаваць зыходны пост, але яны могуць забяспечыць лепшае чалавечае перакладу ў месца ўтрымання ад прадпрыемства перакладчык?
    Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Мы думалі аб гэтым (такія пераклады могуць быць пазначаныя, каб пазбегнуць выдалення з кэша) але, на жаль Google не дазваляе гэтага. Па дадзеных Google умовах вы не можаце змяніць вынікі Google пераклады. Таму мы не можам дадаць такія магчымасці.

Мае карыстальнікі скардзяцца на пераклад вынік на Google большасць з іх вельмі дрэнна ці не правільна, мы павінны быць можна ўручную рэдагаваць вынік / Чэйса з лепшай чалавечай пераклад некаторых пасад

Так як Google Translate падстрэшкі, мы не можам змяніць і захаваць вынік перакладу / chache, як вы сказалі, тлустым шрыфтам і вышэй, але мы можам перавесці паведамленне на 100% кіраўніцтва, патрэбныя лепшыя чалавечыя пераклад на гэты пост, так што нічога Google пераклад на пост, які рэдагаваў на чалавека перакладу

Напрыклад у мяне ёсць адно паведамленне, што вельмі дрэнны вынік на іншай мове з Google Translate, так што адміністратар можа перавесці гэта адно паведамленне, ручной 100% і захаваць вынік без неабходнасці чысціць яго апошняга

хм я ўсё яшчэ думаю, як зрабіць гэта з бягучай версіяй vbet цяпер, выкарыстоўваючы PhpMyAdmin або ручная на пасаду

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы ведаем, што Google не заўсёды поўная. Для некаторых моў гэта проста выдатна, для некаторых не такі вялікі. Але ён становіцца лепш і лепш.

Вы далі выдатная ідэя - дазволіць пісаць цэлыя пераклад з нуля. І гэта будзе ў парадку ў адпаведнасці з Google TOS. Мы прымаем гэта, і я думаю, што я ўжо ведаю, як мы можам зрабіць гэта з адміністрацыяй сайта.

Вы далі выдатная ідэя - дазволіць пісаць цэлыя пераклад з нуля. І гэта будзе ў парадку ў адпаведнасці з Google TOS. Мы прымаем гэта, і я думаю, што я ўжо ведаю, як мы можам зрабіць гэта з адміністрацыяй сайта.
    Вы можаце расказаць нам, як гэта зрабіць у бягучай версіі? ці які-небудзь падказкі?

, Калі іншыя члены больш Ідэя калі ласка, падзяліцеся таксама, так што мы можам мысленне лепш для яго разам

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прама цяпер я прапаную трымацца. Менавіта таму, што пры абнаўленні кэша дадзеных ўручную ён будзе выдалены ў любым выпадку пасля ачысткі кэша. Мы павінны дадаць новую калонку для кэша базы дадзеных, каб распазнаваць, якія пераклады аўтаматычнага якіх няма, так што Cache Cleaner не прывядзе да выдалення вашых перакладаў.

Мы таксама будзем працаваць для інтэграцыі з сістэмай VBulletin фраз, каб выкарыстоўваць яго для GUI стандартных тэкстаў на іншых мовах. Гэта можа быць цяжка з-за адсутнасці гаплікаў ў адпаведных месцах. Ва ўсякім выпадку, нават без гэтага мы будзем у стане звяртацца з ручной пераклад. Проста просьба правесці цяпер, у адваротным выпадку чыстага прывядзе да выдалення вашых перакладаў, як аўтаматычнае перакладаў.

добра разумеюць

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы памятаем аб гэтым адзін

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання