Мой форум жыве ў / форумы /, мой vBAdvanced знаходзіцца ў корані дамена.
Я дадаў глабальных заяў, як паказана ў іншую пасаду на вашым форуме, і я выкарыстоўваю "звычай" для размяшчэння сцягоў і ўвайшоў $ vbenterprisetranslatorflags толькі адзін раз у маім шаблоне. На маёй хатняй старонцы я бачу (я выкарыстоўваю ", калі" заяву гэта толькі адміністратарам бачыць сцягі) квадратаў для сцягоў пакласці ў два разы ніжэй панэлі навігацыі. Я не бачу сцяг фатаграфіі, хоць я паклаў іх копіі ў / фота / vbet / сцягі.
Калі сцяг квадратаў націску сайт перакладае аднак я паслаў у / форумы / але хацелася б карыстачу заставацца на галоўнай старонцы сайта, калі ён націскае сцяг. Я бягу Nginx, і вось мой бягучы перапісвае для вашага прадукту. Я не выкарыстоўваю варыянт SEO у vbet налады.
# Пачатак перакладу
месца ~ * / форумы / .* \\. (JPG | JPEG | GIF | CSS | PNG | JS) {
корань / VAR / WWW / htdocs / майстра;
}
месцазнаходжанне / форумах / {
корань / XXX / WWW / htdocs / майстра;
перапісваць ? / Форумы / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 апошніх;
перапісваць ? / Форумы / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 апошніх;
калі (!-е $ REQUEST_FILENAME) {
перапісаць ^ / форумаў /(.*)$ / форумы / vbenterprisetranslator_seo.php апошняга;
}
fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
fastcgi_index index.php;
fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / XXX / WWW / htdocs / Майстар $ fastcgi_script_name;
ўключаюць fastcgi_params;
# Вырашыць некаторыя памылкі FastCGI, з больш памяркоўнымі буфераў і тайм-ауты
fastcgi_connect_timeout 120;
fastcgi_send_timeout 60;
fastcgi_read_timeout 120;
fastcgi_buffer_size 128k;
fastcgi_buffers 4256;
fastcgi_busy_buffers_size 256k;
fastcgi_temp_file_write_size 256k;
fastcgi_intercept_errors далей;
}
# Спыніць пераклад
1. Чаму двайны набор сцягоў?
2. Калі ў мяне ёсць выявы ў правільны шлях, што б спыніць іх ад паказу?
3. Вы ведаеце, што я павінен быў бы дадаць ў мой Nginx файл CFG, каб дазволіць карыстачу націснуць сцяг на маёй хатняй старонцы, а не перадавацца на форумах?
Дзякуй