Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: мульты мову форум

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    3

Default мульты мову форум

Добры дзень у мяне ёсць адзін форум пісаць у некалькіх моўных

Форум мову 1
    пад язык 1 форум
    пад язык 1 форум
    пад язык 1 форум

Мова форуму 2
    суб форум Lang 2
    суб форум Lang 2
    суб форум Lang 2

я імкнуся ёсць Vbet Свабодныя і я павінны выбраць адзін форум мове, і гэта стварае праблемы для абмеркавання на іншай мове .. У Pro версіі я можа выбраць мову форуму па форуму і суб форуме?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Колькасць На жаль, на дадзены момант мяркуецца, што vBET форуму маюць 1 асноўны мову. Вы можаце ўнеслі некаторыя змены, якія дазволяць вам справіцца з вашага форуму vBET Pro версія (платны), усё яшчэ па змаўчанні ён не будзе працаваць належным чынам.

Што вы можаце зрабіць, якія маюць пра версію для ўстаноўкі аднаго з вашых моў форуме у якасці асноўнага мовы. А для другога адзін раз змяніць усё ўжо існуючыя паведамленні на іншай мове і непразрыстых ліку ў мову і langtitle bbcodes. Такім чынам, ваш форум будзе сапраўды мець толькі адзін асноўны мову, і ўсе паведамленні ў 2-й мову будзе адзначаны, што шланг у іншую мову. Так што кампанія будзе перакладаць усе правільна тады.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •