Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 9 з 9

Тэма: vbet не добра? гэта права ...

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    20

Unhappy vbet не добра? гэта права ...

Прывітанне кожны ...

першым я сапраўды шкадую, для стварэння гэтай тэме.

я выкарыстоўваю vbet як бясплатную версію з 6 апошніх месяцаў.
    калі я абнаўленне VBulletin ад vb3.x да vb4.0.6 з vbseo 3.5.2 пасля гэтага vbet 2.4.3 не працуе належным чынам.
    для падтрымкі я стварыў топік на vbet як імя сайта "" слова " af " у сярэдзіне Url"" URL-адрасоў, якія : http://www.vbenterprisetranslator.co...-mid-urls.html
    вышэй нітка я зрабіў на 2010/08/26 рашэнні і сёння 2010/09/15 але мая праблема яшчэ не вырашана, а таксама vbet каманды падтрымкі спыніліся на мне пасля невялікай дапамогі.

а таксама я выкарыстоўваю новае правіла або пасяджэнне ў vbseo ніжэй тэмы:
    vBSEO 3,5 Release Candidate 1 тут! - VBulletin SEO форум

У гэтай тэме я выкарыстаў / форумах (або іншае імя папкі) VB4 правілы ўстаноўкі і сядзіць так што пасля гэтага пасяджэння vbet не працуе належным чынам з vbseo 3.5.2 з новымі правіламі і седзячы.

я два разы час выдалены vbet ад майго форуму, а затым я пераўсталяваць са свежымі седзячы, але не працуе.
    я ішоў інструкцыі, якая ўсё гэта прадаставіць на vbet але па-ранейшаму не працуе, і я пасля цэлага інструкцыі, якія я, як след ніжэй у тэме:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4774

але па-ранейшаму не працуе, і да гэтага часу не адказу ад каманды vbet.
    Я страціў шмат членаў і трафіку з пошукавых сістэм.

мой форум спасылку:
    http://www.newsoftworld.com/forum/
    пераклад спасылцы:
    http://www.newsoftworld.com/forum/af/

так што, чаму я ствараю гэтую тэму для ўсіх, хто выкарыстоўвае новыя правілы vbseo і, седзячы, як для рашэння.

Я вельмі прашу прабачэння за мой слабы англійская.

дзякуй
    Апошні раз рэдагавалася newsoftw; 15-09-10 у 19:18.

я лічу, што гэта форум толькі для платнай версіі, я толькі з дапамогай vbet (платная версія, вядома), так як некалькі дзён ідуць і досыць добрым вынікам, няма ніякіх сумневаў канцэпцыі прадукту і падтрымку, усё большую

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. Калі ласка, скарыстайцеся прыдатным форумам для патрэбнага лісты - разьба перанесці ў раздзел аб бясплатнай версіі.

Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы не перасталі падтрымліваць вас. Я хачу папрасіць прабачэння вас - я не ведаю, як нам не хапае вашых апошніх 2 паведамленняў. Я змагаўся, што пытанне было вырашана, і VBulletin не паказваў мне новае паведамленне (без жоўтым фоне), таму я проста выпадкова прапусціць гэта. Два разы ... А Каміль у адпачынку цяпер. Таму, калі ласка, мае прабачэнні. Я буду чытаць усю гэтую гісторыю яшчэ раз і даць вам адказ сёння.

Мы клапоцімся аб усіх нашых карыстальнікаў - платныя і бясплатныя версіі. Вядома, платная версія мае прыярытэт, але вольным падтрымліваецца занадта
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 16-09-10 у 14:30.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    20

дзякуй за адказ сэр.

Ды і вашы правы я быў пост гэтай тэмы ў тым раздзеле з-за, калі я пасля гэтай тэмы ў вольным раздзеле версія так vbet каманда ўсё яшчэ не здаецца гэта сог бясплатная версія не з'яўляецца прыярытэтам для праверкі, як у падтрымцы і так з-за гэтага я пост нітку ў выдзеленай вобласці для праверкі ў адпаведнасці з падтрымкай сог каманда vbet не падтрымлівалі мяне з мінулым тыдні ці больш.

так што я сапраўды шкадую, гэта, калі ваш розум яго і я прашу прабачэння за гэта.

яшчэ раз я вельмі дзякуе г-на vbet за дапамогу.

Дзякуй

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я разумею. Ня appologise - я быў тым, хто выпусціце свой папярэдняе паведамленне, таму я appologise вас. Пытанне знаходзіцца ў дзеянні прама цяпер, так спадзяюся, што мы вырашым гэтую хутка

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    20

дзякуй за вялікую дапамогу.

я знайшоў лепшага рашэння з'яўляецца тое, што я выдаліў vbet ад майго форуму і цяпер нагрузку на сервер і базы дадзеных памылкі як вырашаюцца сог калі любое цела адкрыта, то перакладаецца звяно мой форум так гэта зойме вельмі шмат часу, не быць адкрытым і, калі злучэнне так што не паказваюць стылі перакладзеных старонак.

так што зараз толькі да мяне, як спыніць Google перанакіраванне перакладзены спасылкі азначае, што калі я выдаліў vbet Google да гэтага часу пошук пераклад звяно мой форум.

і я вельмі ўдзячны, якія дапамагаюць мне ў гэтым пытанні.

дзякуй

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Проста выкарыстоўвайце reditect ст. Htaccess са ўсіх старонак з кодам мовы на старонку без яго.

Як я разумею, што мы не павінны больш працаваць на вашым другім пытанні са стылямі.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    20

дзякуй за адказ сэр.

я не understtand "Проста выкарыстоўвайце reditect ст. Htaccess са ўсіх старонак з кодам мовы на старонку без яго"

а таксама стылі пытаннем з-за я выдалены vbet і пасля выдалення vbet vbseo карта сайта працоўных пачатку.

дзякуй

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я не разумею, Ваша прапанова аб карце сайта.

Правіла які будзе перанакіроўваць ўсе перакладзеныя старонкі не перакладзеная адна:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    Калі ласка, прыняць яго на свой асаблівы выпадак, і пратэставаць яго.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •